Pirkko Pitkänen : Kulttuurien välinen työ

10,00 €

Vaaditut kentät

Lisätiedot

Lisätiedot

Tekijä Pirkko Pitkänen
Teoksen nimi Kulttuurien välinen työ
Painovuosi 2005
Painos 1
Kustantaja Edita
Sidonta Nidottu
Sivumäärä 158
Kieli suomi
Muut tekijät Pitkänen, Pirkko ; Brewis, Kielo
ISBN 9513745740
Kuntoluokitus (K1-K5) K3+ (hyvä +)
Muuta aivan pienoista kulumaa , pientä taitetta/taipumaa, etukannessa yksi pieni repeämä, varastoinnissa hieman kärsinyt mutta muuten uusi ja lukematon kirja
Takateksti Kansainvälisen ja kulttuurien välisen vuorovaikutuksen kasvu ovat keskeisiä työelämän muutostekijöitä. Suomalaisten työskentely ulkomailla lisääntyy, samoin ulkomaalaistaustaisten työntekijöiden määrä Suomessa. Kansallisesti ja kulttuurisesti monimuotoisissa työyhteisöissä koko henkilöstöltä vaaditaan kulttuurien välisen työn valmiuksia. Yhteisen kielen puute, erilaiset työn tekemisen tavat, ja kenties myös syvemmät maailmankatsomukselliset erot voivat aiheuttaa kitkaa päivittäisessä työnteossa.Jotta mahdollisiin kulttuurien välisen työn kitkatekijöihin voidaan puuttua - ja kääntää ne kulttuurisen oppimisen prosesseiksi - on tärkeää tietää, millaisissa kysymyksissä hankauksia ilmenee. Kirjassa eri alojen tutkijat pyrkivät tarjoamaan eväitä kulttuurien välisen työn kehittämiseksi. Kirjassa esiin tuodut kokemukset ja näkemykset voivat parhaimmillaan auttaa julkisen ja yksityisen sektorin työyhteisöissä toimivia näkemään kulttuuristen itsestään selvyyksien taakse, ja kenties siten välttämään kulttuurien välisen työn karikoita.
Korkeus (mm) 247
Paksuus (mm) 12
Syvyys (mm) 169
Paino (g) 324.0000
Veroluokka Alv 10 %
Postikulu Suomessa 3,3 € (tilattaessa vain tämä yksittäinen tuote - koko tilauksen postikulu on kotimaassa maksimissaan 7,9 € tuotemäärästä riippumatta)
Asiasanat työelämä ; kansainvälistyminen ; monikulttuurisuus ; kulttuurienvälisyys
  Loading...