Raymond Khoury : Viimeinen temppeliherra

Alkaen 4,50 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
0322999

Jerusalem vuonna 1291. Merelle katoava laiva Falcon Temple vie mennessään tulipaloa pakenevat Temppeliherrain ritarikunnan ritarit ja heidän aarteensa. Onko tuo ristiretkeläisten salaisuus rahaa, kadonnut käsikirjoitus vai ehkä jokin salainen koodi?

New York, nykypäivä. Neljä ritariksi pukeutunutta ratsumiestä miekkoineen syöksyy Metropolitan-museon upeisiin avajaisiin keskelle New Yorkin kermaa. Juhlitaan Vatikaanin aarteita esittelevän näyttelyn avajaisia, ja paikalla oleva arkeologi Tess Chaykin katselee kauhun vallassa ryöstäjiä.

FBI ryhtyy selvittämään tapahtumia. Tiimiä vetää katolinen Sean Reilly, ja myös tieteellisen maailmankuvan omaava Tess vedetään mukaan. Tutkimus johtaa heidät Välimeren rannoille ja uskontojen ytimeen, jossa alkaa häämöttää Temppeliherrain ritarikunnan salaisuus. Salaisuus,
jonka voimaa ei kukaan osaa mitata, ja jota eräät korkeat tahot ovat valmiita viimeiseen saakka varjelemaan. Kiehtova jännitystarina, johon Khoury on taitavasti kutonut mukaan ajankohtaisia uskontoa, uskoa ja totuutta koettelevia kiemuroita.

Täydellinen lukuelämys niille, joille da Vinci -koodi oli vasta alkua.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäRaymond Khoury
Teoksen nimiViimeinen temppeliherra
AlkuteosThe last templar
Kielisuomi
Muut tekijätPirkko Talvio-Jaatinen
Verokanta-
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja