Richard Bertinet : Leipää monella tavalla

15,00 €
Ei varastossa
SKU
0884640

Leipurimestari Richard Bertinet kumoaa käsityksen leivänleipomisesta rutkasti aikaa kuluttavana ja hankalana toimena. Kotiuunissa on mahdollista valmistaa herkullista ja takuulla tuoretta leipää helposti ja nopeasti, vaikkapa päivällisen kypsyessä.

Kirjassa esitellyt viisi perustaikinaa toimivat pohjana lukuisille leipätyypeille. Hiivan, veden ja jauhojen yhdistelmä on leivän perusta, mutta ainesosien suhteita ja laatuja muuttamalla erilaisia koostumuksia ja makuja voidaan varioida lähes loputtomiin. Esimerkiksi rusinat, tomaatit ja pesto ovat aineksia, joilla leipään saa lisää makua ja näköä. Runsas kuvitus esittelee herkullisen näköiset ihannetulokset.

Viidestä perustaikinasta voi ohjeiden avulla valmistaa yhteensä 50 erilaista leipää. Kirjan ohjeiden joukosta löytyvät reseptit esimerkiksi kaikille tuttujen donitsien, pitsapohjan ja ciabatta-leivän valmistamiseen, mutta joukossa on myös hieman harvinaisempia ohjeita - leipää voi käyttää esimerkiksi keittolautasena. Suurin osa ohjeiden mukaan valmistetuista leivistä voidaan paistaa vain osittain, minkä jälkeen ne voidaan pakastaa ja aina tuoreen leivän tarpeen koittaessa kypsentää loppuun.

Richard Bertinet on testannut reseptit suomalaisilla jauhoilla ja muuntanut ohjeet niille sopiviksi.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäRichard Bertinet
Teoksen nimiLeipää monella tavalla
KustantajaMoreeni
Painovuosi2011
Painos[Uusi p.].
SidontaNidottu (pehmeäkantinen)
Sivumäärä160
AlkuteosDough
Kielisuomi
Muut tekijätJean Cazals & Kari Sammo
ISBN9789522540485
Kuntoluokitus (K1-K5)K3+ (hyvä +)
MuutaHieman kulumaa
Korkeus (mm)253
Syvyys (mm)225
Paksuus (mm)15
Paino (g)756
VerokantaMarginaaliverotus
Avainsanatruokaohjeet, keittokirjat, leipominen, leipä
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja