Risto Hyvärinen : Katse itään : kuinka Aasian nousu muuttaa maailmaa

Alkaen 5,50 € Alkuperäinen hinta 6,50 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
0954567

Kiinankaaliviljelmiä Kuuhun? Yhdysvallat ykkösestä puulaakisarjaan? Euroopasta varakkaiden aasialaiseläkeläisten teemapuisto? Maailmantalouden ja -politiikan painopiste on siirtynyt Atlantilta Tyynellemerelle. Vaurastuvat väkirikkaat Aasian maat tahkoavat tavaraa, tietotaitoa ja rahaa. Kuinka käy vanhoille valtiaille? Miten pärjää Suomi"

Pitkään Aasiassa työskennelleet kirjoittajat purkavat raikkaasti käsityksiä, kuinka Aasian nousu muuttaa globaalin talouden ja politiikan pelisääntöjä. Erityishuomion kohteena ovat jo paikkansa ottanut Japani sekä nousevat maailmanvallat Kiina ja Intia. Kirjassa avataan itää henkilökohtaisten kokemusten, historian ja nykypäivän näkökulmista. Katse itään sopii niin työnsä puolesta Aasiaa kohti katsoville kuin muutenkin Aasian elämänmenosta kiinnostuneille.

VTT, suurlähettiläs Risto Hyvärinen työskenteli liki kolmikymmenvuotisen diplomaatinuransa aikana kymmenen vuotta suurlähettiläänä Aasiassa asemapaikkoinaan muun muassa New Delhi ja Peking. Lisäksi hän on työskennellyt mm. ulkoministeriössä ja YK:ssa.

DI Jaana Pukkila on työskennellyt parikymmentä vuotta Aasian kaupan ja rahoituksen parissa.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäRisto Hyvärinen
Teoksen nimiKatse itään : kuinka Aasian nousu muuttaa maailmaa
Kielisuomi
Muut tekijätJaana Pukkila
Verokanta-
Avainsanattalous, geopolitiikka, kansainvälinen talous, globalisaatio, taloussuhteet
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja