Alennus

Robin McGraw : Sydämestäni

Normaali hinta: 10,00 €

Alennushinta 5,50 €

Vaaditut kentät

Lisätiedot

Lisätiedot

Tekijä Robin McGraw
Teoksen nimi Sydämestäni
Kustantaja Päivä
Painovuosi 2007
Painos 1
Sidonta Sidottu, kuvakannet (kovakantinen)
Sivumäärä 231
Alkuteos Inside my heart
Kieli suomi
Muut tekijät Merja Pitkänen
ISBN 9789524752282
Kuntoluokitus (K1-K5) K3 (hyvä)
Muuta kirja pääosin oikein hyvässä kunnossa, mutta kannet on sidottu sivuihin vinoon ja osalla sivuista teksti on hieman vinossa.
Muuta Kirja pääosin oikein hyvässä kunnossa, mutta kannet on sidottu sivuihin vinoon, osalla sivuista teksti on hieman vinossa.
Takateksti OLET NÄHNYT HÄNET televisiossa miehensä, "tohtori Philin", ohjelmissa. Nyt on aika keskustella hänen itsensä kanssa: Sydämestäni kirjassa Robin McGravv puhuu ihmiseltä ihmiselle innostaen tietoisiin valintoihin, jotka johtavat entistä rikkaampaan, onnellisempaan ja merkityksellisempään elämään. Robin kuvaa lapsuusvuosiaan, seurusteluaikojaan ja avioliittoaan, kahden pojan kasvattamista ja oman asemansa omaksumista miesten maailmassa. Hän on saanut osansa ahdistuksista, mutta ei ole suostunut sivustaseuraajaksi. Samalla kun hän kertoo syvästä uskostaan Jumalaan, hän rohkaisee lukijaa tekemään valintoja, joista heijastuvat syvällä sydämessä olevat, kaikkein tärkeimmät asiat ja suurimmat tavoitteet. Vaikka Robin McGraw on naimisissa tohtori Philin, "Amerikan terapeutin" kanssa, hän on itsenäinen nainen. Sydämestänikirja vie lukijan tämän hauskan, kipakan ja viisaan naisen tarinaan — naisen, joka on ylpeänä ainutlaatuisuudestaan hyväksynyt vahvasti oman identiteettinsä.
Korkeus (mm) 220
Paksuus (mm) 22
Syvyys (mm) 140
Paino (g) 324.0000
Veroluokka Marginaaliverotus
Postikulu Suomessa 3,9 € (tilattaessa vain tämä yksittäinen tuote - koko tilauksen postikulu on aina maksimissaan 7,5 € tuotemäärästä riippumatta)
Asiasanat muistelmat, julkisuuden henkilöt, aviopuolisot, psykologit

Suomen vahvimmat platina 2014-2019

paketti EU-maihin vain 9.90 euroa
  Loading...