Ruth Rendell : Hepokatti (ERINOMAINEN)

Special Price 6,50 € Alkuperäinen hinta 10,00 €
Ei varastossa
SKU
0113743

Clodagh Brownilla ei mene hyvin. Lontoo tuntuu turhan suurelta, korkeakoulu väärin valitulta ja kostea kellariasunto silkalta painajaiselta, sillä Clodagh kärsii ahtaan paikan kammosta. Menneisyyden painajaisetkaan eivät jätä häntä rauhaan.

Onneksi kaikki muuttuu, kun Clodagh tutustuu naapurin opiskelijapoikaan. Hyväntahtoisella Silverillä ei ole hätäpäivää, sillä hän on perinyt isoäidiltään rutkasti rahaa. Hänen ullakkoasunnossaan majailee outo viiden nuoren kopla, jota yhdistää katoilla kiipeily. Jokaisella on omat syynsä karttaa katuja. Kuka pakenee poliisia kolaroituaan au pair -perheensä auton, kuka livahtaa ikkunasta putsaamaan kiinnostavan asunnon, kuka vain kaipaa kattojen avaruutta ja tähtikirkasta taivasta.

Kun Clodagh rakastuu sekä Silveriin että Lontoon kattoihin, opinnot saavat jäädä. Aamuteekin maistuu auvoiselta räystäällä nautittuna. Päivät kuluvat yöllisten seikkailujen jälkeisessä suloisessa horteessa. Sitten arki nyrjähtää arvaamatta sijoiltaan ja kiipeilijöiden eteen repeää pyörryttävä kuilu.

Ruth Rendell on Ison-Britannian arvostetuimpia ja suosituimpia kirjailijoita. Hän on saanut useita dekkaripalkintoja ja muita kunnianosoituksia ansioistaan rikoskirjailijana. Hepokatti on järjestyksessä toinen Gummeruksen julkaisemista psykologisista trillereistä, jotka Rendell on alun perin julkaissut kirjailijanimellä Barbara Vine. Hepokatti ei ole perinteinen murhadekkari, sillä murhadekkarin aika on ohi, kuten kirjailija itse totesi vieraillessaan Helsingin kirjamessuilla vuonna 2005.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäRuth Rendell
Teoksen nimiHepokatti
KustantajaGummerus
Painovuosi2006
Painos1
SidontaSidottu kansipaperein (kovakantinen)
Sivumäärä618
AlkuteosGrasshopper
Kielisuomi
Muut tekijätMarja Luoma
ISBN9512071789
Kuntoluokitus (K1-K5)K4+ (erinomainen +)
Korkeus (mm)218
Syvyys (mm)143
Paksuus (mm)46
Paino (g)658
VerokantaMarginaaliverotus
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja