Samettipuutarha

Special Price 6,50 € Alkuperäinen hinta 8,50 €
Ei varastossa
SKU
0484815

Lehtimetsän ilmassa tuoksuvat yrtit ja kukat, aurinko siivilöityy tiheiden oksien läpi. Nainen tarkkailee puiden lehvästön suojasta metsäjärvessä uivaa miestä.

Mies nousee vedestä ja kahlaa rantaan. Hänen jalkoihinsa heijastuu vedestä välkkyviä valojuovia, vartalolla valuu kimaltavia pisaroita ja mies huokuu kesäauringon lämpöä. Nainen vaistoaa miehessä samanlaista aistillisuutta ja kiihkoa kuin itsessään.

Samettipuutarha on kokoelma naisten kirjoittamia laadukkaita eroottisia novelleja. Vedenneito kohtaa vampyyrin, lomareissullaan polulta eksyvä lenkkeilijätär päätyy viinikellarin isännän hoteisiin ja opettajatar ottaa nuorenmiehen tiukkaan jälki-istuntosessioon. Tarinoissa halut kohtaavat estottomasti ja nainen tietää mitä tahtoo.

Fantasioissa on aistillisen kihelmöivää tunnelmaa mutta myös suorasukaista ja kiihottavaa toimintaa. Samettipuutarhassa kukat aukeavat nautinnollisen raukeisiin hetkiin.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
ErikoisominaisuusKirjastopoisto
Teoksen nimiSamettipuutarha
KustantajaGummerus
Painovuosi2011
Painos1
SidontaSidottu (kovakantinen)
Kielisuomi
SarjaErotica
ISBN9789512084272
Kuntoluokitus (K1-K5)K2 (tyydyttävä)
MuutaHieman kulumaa, kirjaston poistokirja, kontaktimuovipäällystys, sivujen yläkulmassa, ulkosyrjässä hieman läikkää, kuprua, joka ei vaikuta lukemiseen
Korkeus (mm)207
Syvyys (mm)137
Paksuus (mm)20
Paino (g)328
VerokantaMarginaaliverotus
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja