Sami Parkkinen : Punainen pyörre (UUSI)

Alkaen 7,50 € Alkuperäinen hinta 10,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
0113646

Sami Parkkisen eksistentiaalinen scifi-trilleri vie kaamospimeään lähitulevaisuuteen tärveltyneille joutomaille, autioituneisiin teollisuushalleihin ja kituviin taajamiin. Suomi on taloussuhdanteiden runtelema maailmanlaita, minne jollakulla on käskevästi ohjaileva yhteys toiselta mantereelta ja missä salaisesti kehitellään teknologian ja ihmistutkimuksen käänteentekevää innovaatiota.

Carl-Johan Hakala päätyy suorittamaan asevelvollisuuttaan syrjäiseen varuskuntaan. Menneisyyden riivaama CJ ei kysele liikoja erikoiskoulutuksensa tarkoituksesta. Euroopan suurimmalla konkurssin tehneiden yritysten varikolla hänet koulutetaan säätämään jotain outoa laitetta.

Yllättäen CJ kohtaa eversti Glicksteinin, ratkeamaisillaan olevan ihmiskoneen. CJ oivaltaa uusien kyberneuttisten taitojensa tarkoituksen ja pelastaa miehen. Samalla hän tajuaa tietävänsä liikaa, ja pitkä pakomatka alkaa.

Punainen pyörre -romaanin ilmestysmäinen näkemys järisyttää. Kerronnan riipivä psykologinen jännite kuljettaa tapahtumat kiihtyvään kierteeseen, ja CJ:n paranoidinen kujanjuoksu voi johtaa vapauteen vain äärimmäisten ratkaisujen kautta.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäSami Parkkinen
Teoksen nimiPunainen pyörre
Kielisuomi
Verokanta-
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja