Samuli Vasala : Juoksu

10,50 €
Ei varastossa
SKU
0976287

Valmenna itsesi juoksijaksi - ja nauti siitä!

Kun moninkertainen Suomen mestari ja EM-finalisti Samuli Vasala loukkasi itsensä vuonna 1999, kokeneen juoksijan harjoituskilometrit putosivat nopeasti yli 200 kilometristä viikossa vain 40 kilometriin. Kuitenkin hän juoksi pian oman ennätyksensä neljällä eri matkalla. Eikö huipputuloksiin päästäkään vain rääkkäämällä ruumista mahdollisimman ankarasti?

Vasalan mielestä juoksu loksahti kohdalleen vasta sitten, kun sitä siivitti vahva nautinnon ja onnistumisen tunne. Onnellinen juoksija asettaa itselleen selkeän tavoitteen, uskoo rohkeasti omaan unelmaansa, suunnittelee nerokkaan helpon harjoitusohjelman, nauttii niin juoksusta kuin hyvistä varusteista ja tekee juoksusta itselleen elämyksen. Juuri tunteen juoksun nautinnollisuudesta harjoittelun perustana Vasala haluaa ensimmäisen Elixir-urheilukirjan lukijoille välittää.

MTV3:n suositusta Elixir-kuntoiluohjelmasta tuttuun tieteellis-taiteelliseen tyyliin Vasala neuvoo harjoittelemaan omilla ehdoilla, mutta tavoitteellisesti elämystä kohti. Kirjassa kannustetaan kaikkia harrastajia, niin naisia kuin miehiä, aloittelijoita ja juoksusta vasta haaveilevia loikkaamaan rohkeasti lenkille ja opastetaan upeita tuloksia tuottavaan harjoitteluun. Nautitaan juoksemisesta!

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäSamuli Vasala
Teoksen nimiJuoksu
KustantajaWSOY
Painovuosi2006
Painos1
SidontaSidottu, kuvakannet (kovakantinen)
Sivumäärä143
Kielisuomi
Muut tekijätMinna Tallberg
ISBN9510315184
Kuntoluokitus (K1-K5)K3 (hyvä)
MuutaPienoista rispaantumaa, pientä kulumaa
Korkeus (mm)205
Syvyys (mm)175
Paksuus (mm)14
Paino (g)400
VerokantaMarginaaliverotus
Avainsanatjuoksu, harjoittelu
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja