Sarah Dunant : Kurtisaanin vuoteessa

Alkaen 4,00 € Alkuperäinen hinta 7,50 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
0392607

Rooman kaunein kurtisaani Fiammetta Bianchini pakenee kääpiöseuralaisensa kanssa ikuisen kaupungin hävitystä timantit sisuskaluissaan ja kauhu kintereillään. Liikekumppanit suuntaavat kohti Venetsiaa, jossa he aikovat aloittaa kaiken alusta. Mutta vedestä nousseessa kaupungissa vallitsevat viidakon lait. Fiammetta joutuu turvautumaan älyynsä, kauneuteensa ja koko pieneen omaisuuteensa saadakseen liiketoimintansa taas kukoistukseen.

Taitavan kääpiö Buccinin avustuksella Fiammetta nauttii pian koko Venetsian ylimystön suosiota. Hän tarjoaa asiakkailleen sitä, mihin vain taitavimmat kurtisaanit yltävät: älykästä seurustelua, musisointia, illuusion kodista - ja vuoteensa lämmön. Fiammettan ja Buccinin täydellinen kumppanuus joutuu koetukselle, kun Fiammetta lankeaa varomattomasti lemmen pauloihin. Parivaljakon suurin haaste on kuitenkin rampa parantaja La Draga, nainen, joka on arvoituksellinen kuin Muranon lasi...

Sarah Dunantin ensimmäinen historiallinen romaani Venuksen syntymä oli myyntimenestys. Kurtisaanin vuoteessa vahvistaa Dunantin aseman kansainväliseen kärkikaartiin kuuluvana historiallisten romaanien kirjoittajana. Dunant on aikaisemmin kirjoittanut trillereitä ja toiminut laajalti television, radion ja taiteiden parissa. Englantilaisella Dunantilla on kaksi lasta ja hän asuu Lontoossa sekä Firenzessä.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäSarah Dunant
Teoksen nimiKurtisaanin vuoteessa
AlkuteosIn the company of the courtesan
Kielisuomi
Verokanta-
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja