Sari Järn : Voiko painoa hallita : tietoa painonhallinnasta ja lihavuusleikkauksesta

Alkaen 9,00 € Alkuperäinen hinta 13,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
0512558

Sari Järnin tarina hoikasta neidosta tanakaksi tädiksi. Kirja on suorasukainen ja omakohtainen puheenvuoro lihavuuskeskusteluun.

Kevättalvella 2011 tanakasta tädistä ei enää tuntunut siltä, että lihavat ovat leppoisia. Henkeä ahdisti, kävellessä piti pysähtyä huilaamaan vähän väliä ja monet pienet vaivat saivat juoksemaan lääkärissä. Kun kainalossa oleva kiusallinen pahkura ilmeni rasvaksi, istui lääkärin vastaanotolla vakava nainen. Nyt riitti.

Vuosikausien jojoilun päättäminen lihavuusleikkauksella tuntui ainoalta ja parhaalta vaihtoehdolta. Huhtikuusta 2011 alkoi matka kohti uutta elämää. Lokakuussa 2011 sairaalasta tuli kirje: potilas on asetettu jonoon. Elokuussa 2012 Kuopion keskussairaalan sängyssä makasi helpottunut pullukka. Pelastin itseni itseltäni! Vuosi myöhemmin, syksyllä 2013 kiloja on nelisenkymmentä vähemmän. Voiko painoa hallita -kirjassa Sari Järn opastaa oman tarinansa avulla löytämään avaimia onnistuneeseen painonhallintaan. Kirja sisältää tutkittua tietoa lapsuuden merkityksestä painonhallinnalle, miten syömishäiriöt syntyvät, mitkä ovat painonhallinnan vaaravuodet, miten painoa voi hallita, asiaa lihavuusleikkauksesta sekä ohjeita leikkauksen jälkeisestä ravinnosta.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäSari Järn
Teoksen nimiVoiko painoa hallita : tietoa painonhallinnasta ja lihavuusleikkauksesta
KieliFinnish
Verokanta-
Avainsanatlaihdutus, painonhallinta, ylipaino, lihavuus
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja