Sarita Skagnes : Vain tytär : eräs selviytymistarina

12,00 €
Myyty

Lisätiedot

Lisätiedot

Tekijä Sarita Skagnes
Teoksen nimi Vain tytär : eräs selviytymistarina
Kustantaja Tammi
Painovuosi 2010
Painos 1
Sidonta Sidottu kansipaperein (kovakantinen)
Sivumäärä 235
Alkuteos Bare en datter
Kieli suomi
ISBN 9789513156688
Kuntoluokitus (K1-K5) K4- (erinomainen -)
Muuta Voidaan havaita aivan pienoista kulumaa, Kansipaperin kunto: pientä kulumaa / yhdellä sivulla muutama hento lyijykynämerkintä
Takateksti Sarita syntyy Intian Punjabissa perheeseen, jossa on jo ennestään kaksi tyttöä. Poikaa hartaasti toivoneet vanhemmat kohdistavat pettymyksensä vastasyntyneeseen, ja kun muu perhe aikanaan muuttaa Norjaan, Sarita jää Punjabiin sukulaisten piiaksi. Käytännössä Saritasta tulee orja. Kuusitoistavuotiaana Sarita pääsee viimein Norjaan perheensä luo. Ympäristönvaihdos ei kuitenkaan muuta tilannetta: Sarita joutuu yhä miesvaltaisen kulttuurinsa uhriksi. Uudessa kotimaassa alkaa kuitenkin sisukkaan tytön henkinen kasvu. Oikeuksistaan tietoisesta nuoresta naisesta kehittyy lopulta maahanmuuttajien ja syrjittyjen oikeuksien voimakas puolustaja. Vain tytär on riipaiseva osoitus siitä, millaisia traagisia kohtaloita maailmastamme löytyy. Tarina on kuitenkin myös rohkaiseva: väkivallan, alistamisen ja vaikenemisen noidankehästä on mahdollista murtautua ulos. Norjankielisen omaelämäkerran julkaiseminen ja sitä seurannut mediakohu nostivat Saritan koko Norjan tietoisuuteen.
Korkeus (mm) 218
Paksuus (mm) 24
Syvyys (mm) 142
Paino (g) 352.0000
Veroluokka Marginaaliverotus
Postikulu Suomessa 3,9 € (tilattaessa vain tämä yksittäinen tuote - koko tilauksen postikulu on aina maksimissaan 7,5 € tuotemäärästä riippumatta)
Asiasanat muistelmat, naiset, maahanmuuttajat, intialaiset
  Loading...