Siri Hustvedt : Amerikkalainen elegia

Alkaen 5,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
0121964

Romaani sisaruksista, jotka selvittävät menneisyyden salaisuuksia - miljöönä taiteilijoiden New York. Lukunautinto täynnä älyllistä ja eroottista latausta.

Sisarukset Erik ja Inga Davidsen matkustavat isänsä hautajaisiin. Järjestäessään isän papereita he löytävät oudon, vuosikymmeniä vanhan kirjeen, jonka lähettäjä on tuntematon nainen. Kirjeessä puhutaan salaisuudesta, jonka heidän isänsä on luvannut pitää.

Erik kiinnostuu kirjeestä, ja palattuaan hoitamaan psykiatrin praktiikkaansa New Yorkiin hän alkaa lukea isänsä muistelmia. Hän toivoo oppivansa tuntemaan miehen, jota ei koskaan täysin ymmärtänyt tämän eläessä.

Samaan aikaan Erikin elämään astuu nainen - kaunis jamaikatar, joka muuttaa tyttärineen Erikin alakertaan. Pian Erik huomaa joutuneensa mukaan peliin, jonka taustalla voi olla vain sairas mieli.

Myös Inga palaa hautajaisista keskelle piiritystä: sinnikäs journalisti tutkii paljastusta, joka liittyy Ingan edesmenneen kirjailijamiehen elämään. Inga joutuu vastakkain kipeän menneisyyden kanssa.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäSiri Hustvedt
Teoksen nimiAmerikkalainen elegia
AlkuteosThe sorrows of an American
Kielisuomi
Muut tekijätKristiina Rikman
Verokanta-
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja