Stef Penney : Erämaan armo (ERINOMAINEN)

Alkaen 10,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
1031755

Kanada 1867. Talven kynnyksellä syrjäisessä Dove Riverin kylässä tapahtuu raaka murha, ja samaan aikaan seitsemäntoistavuotias poika katoaa. Kuolleen miehen talolta lähtevät jäljet vievät pohjoiseen kohti asumatonta erämaata. Veriteko järkyttää pienen yhteisön rauhaa ja nostaa esiin vanhoja kaunoja ja huolella varjeltuja salaisuuksia. Tapaus houkuttelee kylään myös ulkopuolisia - toimittajia, Hudsoninlahden kauppakomppanian miehiä, turkispyytäjiä, kauppiaita - mutta haluavatko he ratkaista rikoksen vai hyötyä siitä"

Yksi kerrallaan etsintäpartiot lähtevät Dove Riveristä seuraamaan jälkiä halki kesyttömän erämaan, jossa liikkuu vain villipetoja, mielipuolia ja karkureita. Jokainen etsii jotakin: murhaajaa, poikaansa, kahta seitsemäntoista vuotta sitten kadonnutta siskosta tai intiaanien muinaista kulttuuria. Kaikki haluavat löytää etsimänsä ennen kuin lumi kätkee menneisyyden jäljet lopullisesti.

Stef Penneyn esikoisromaani on mestarillinen yhdistelmä seikkailukertomusta, murhamysteeriä ja mieleenpainuvia henkilöhahmoja.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäStef Penney
Teoksen nimiErämaan armo
AlkuteosThe tenderness of wolves
Kielisuomi
Muut tekijätJaakko Kankaanpää
Verokanta-
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja