Stephen King : Kuvun alla

Alkaen 36,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
1229271

Mainelaisen pikkukaupungin ylle laskeutuu ilmatiivis voimakenttä, jota mikään ei pysty läpäisemään. Kupu laskeutuu niin nopeasti, että kukaan ei ehdi väistää sitä. Lentokoneet lentävät päin, autot räjähtävät, ihmiset saavat pahoja ruhjeita ja perheet joutuvat erilleen.

Dale "Barbie" Barbara, kokki ja Irakin-sodan veteraani,ja joukko pelottomia kansalaisia ryhtyvät toimeen saadakseen kaaoksen hallintaan. Roistomainen kaupunginvaltuutettu James "Big Jim" Rennie puolestaan käyttää tilaisuutta hyväkseen oman valtansa pönkittämiseen eikä hän kaihda koviakaan keinoja. Kun vapautumisyritykset epäonnistuvat ja elinolot huonontuvat, kaupunkilaiset alkavat jakautua kahteen leiriin. Kaikkien yhteinen vihollinen on kuitenkin kupu. Eikä aikaa ole loputtomiin.

Stephen Kingin suurromaanin tapahtumat sijoittuvat lähitulevaisuuteen ja teos onkin lajityypiltään lähempänä tieteis- kuin kauhukirjallisuutta. Se kuvaa osuvasti pikkukaupungin rakennetta ja ihmistyyppejä sekä käsittelee ilmastonmuutosta akuuttina ja konkreettisena ongelmana.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäStephen King
Teoksen nimiKuvun alla
AlkuteosUnder the dome
Kielisuomi
Muut tekijätIlkka Rekiaro
Verokanta-
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja