Stephen King : Liseyn tarina

17,00 €
Ei varastossa
SKU
1344143

Lisey ja Scott Landon olivat naimisissa 25 vuotta. Julkisuudessa Lisey oli koko avioliiton ajan miltei näkymätön hahmo, mutta kulissien takana hän oli mielenterveytensä kanssa kamppailevan miehensä tärkein tukija. Heidän suhteensa oli hyvin läheinen mutta ei helppo, välillä se oli jopa pelottava. Scott oli monimutkainen ihminen, jossa oli erilaisia puolia. Jossain vaiheessa yhteiseloa Lisey sai selville, että Scott kävi paikassa nimeltä Boo'ya Moon - toisaalta hakemassa inspiraatiota kirjoihinsa, toisaalta lepoa ja lohtua mielelleen. Boo'ya Moon on päivisin rauhan tyyssija ja öisin kauhujen maailma.

Nyt Scottin kuolemasta on kulunut kaksi vuotta, ja Lisey alkaa vihdoin tutkia miehensä papereita, joita monet muutkin havittelevat, keinoja kaihtamatta. Selvitystyö vie Liseyn Boo'ya Mooniin ja hänen on kohdattava niin miehensä kuin omatkin demoninsa.

Liseyn tarina kertoo rakkauden salaisesta kielestä, luovuuden lähteistä, hulluuden houkutuksista ja lukijoiden mielestä King on elämänsä vedossa.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäStephen King
Teoksen nimiLiseyn tarina
KustantajaTammi
Painovuosi2008
Painos1
SidontaSidottu kansipaperein (kovakantinen)
Sivumäärä543
AlkuteosLisey's story
Kielisuomi
Muut tekijätIlkka Rekiaro
ISBN9789513139513
Kuntoluokitus (K1-K5)K4- (erinomainen -) ks. kansipaperin kunto erikseen alta
Kansipaperin kuntoPienoista käytön jälkeä
MuutaSelkämyksessä aavistus vinoutta
Korkeus (mm)225
Syvyys (mm)152
Paksuus (mm)35
Paino (g)744
VerokantaMarginaaliverotus
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja