Stephen W. Hawking : Ajan lyhyempi historia

26,00 €
Ei varastossa
SKU
1088457

Stephen Hawkingin Ajan lyhyt historia (suom. 1988) on populaarin tiedekirjallisuuden klassikko, jonka tekijästä tuli hetkessä aikamme tunnetuin fyysikko. Samalla se toi suuren yleisön tietoisuuteen teoreettisen fysiikan viimeisimmät käsitykset alkuräjähdyksestä, mustista aukoista ja maailmankaikkeuden rakenteesta.

Mutta... kuinka moni miljoonista lukijoista todella ymmärsi kirjan sisällön? Nyt ilmestyvä Ajan lyhyempi historia lähtee liikkeelle Stephen Hawkingin pyrkimyksestä korjata tämä maailmankaikkeuden mitoissa pieni mutta harmillinen epäkohta. Teoksen tarkoitus on kertoa keskeisimmistä kosmologian teorioista entistäkin ymmärrettävämmin ja havainnollisemmin aina astronomian varhaishistoriasta alkaen.

Samalla Cambridgen yliopiston matematiikan professori Hawking esittelee Ajan lyhyen historian ilmestymisen jälkeen nousseita uusia maailmankaikkeuden rakennetta koskevia kysymyksiä, joihin kuuluvat pimeä aine ja säieteoriat. Mukana on myös ajatusleikkeihin innoittavaa pohdintaa muun muassa ajassa matkustamisesta - ja kaikki kerrotaan ilman vaikeita kaavoja.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäStephen W. Hawking
Teoksen nimiAjan lyhyempi historia
KustantajaWSOY
Painovuosi2008
Painos1
SidontaSidottu kansipaperein (kovakantinen)
Sivumäärä171
AlkuteosA briefer history of time
Kielisuomi
Muut tekijätArja Hokkanen & Leonard Mlodinow
ISBN9789510335239
Kuntoluokitus (K1-K5)K3+ (hyvä +) ks. kansipaperin kunto erikseen alta
Kansipaperin kuntoJoitain repeämiä/kulumaa
MuutaHieman kolhua takakannen yläkulmassa, selkämyksessä hieman vinoutta
Korkeus (mm)225
Syvyys (mm)150
Paksuus (mm)15
Paino (g)478
VerokantaMarginaaliverotus
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja