Steve Alten : Mayojen testamentti

Special Price 3,50 € Alkuperäinen hinta 5,00 €
Ei varastossa
SKU
0240698

Muinaiset mayat olivat kiinnostuneita ajanlaskusta, ja he pystyivät ennustamaan taivaankappaleiden liikkeitä tuhansien vuosien päähän. Heidän 2000 vuotta vanhassa kalenterissaan ennustetaan ihmiskunnan tuhoutuvan, kun viides ja viimeinen Suuri sykli päättyy talvipäivänseisauksena 21. joulukuuta 2012.

Arkeologi Julius Gabriel on uhrannut koko elämänsä mayojen ennustuksen tutkimiseen. Hän on saanut selville, että maapallolle on jätetty ohjeet ihmiskunnan tuhon estämiseksi. Tässä palapelissä yhdistyvät Kukulcánin pyramidi, Stonehenge, Gizan pyramidit, Angkor Watin temppeli, Nazcan autiomaan piirrokset ja Piri Reisin kartta. Julius Gabriel kuitenkin kuolee pilkattuna ja halveksittuna ennen kuin ehtii ratkaista arvoituksen. Hänen poikansa Mick Gabriel yrittää jatkaa isänsä tutkimuksia tuomiopäivän vääjäämättä lähestyessä.

Vuonna 2012 tumma latinokaunotar, psykiatri Dominique Vazquez aloittaa harjoittelujaksonsa Miamissa sijaitsevassa vankimielisairaalassa. Hänen vastuulleen määrätään Mick Gabriel, paranoidi skitsofreenikko, jolla on harvinaisen korkea älykkyysosamäärä. Sairaalan johtajan mukaan Mickillä ei ole toivoa vapautumisesta. Vastoin tahtoaankin Dominique kiinnostuu miehestä, jolle hän on viimeinen toivo ihmiskunnan pelastamiseksi. Talvipäivänseisaus on vain muutaman kuukauden päässä...

Mayojen testamentti on täynnä toimintaa ja lopun aikojen uhkakuvia. Alten punoo mayojen ennustukseen 2000-luvun maailmanpolitiikkaa, muinaista historiaa, myyttejä, tieteellisiä teorioita ja science fictionia.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäSteve Alten
Teoksen nimiMayojen testamentti
KustantajaBazar
Painovuosi2010
Painos2
SidontaNidottu (pehmeäkantinen)
AlkuteosDomain
Kielisuomi
Muut tekijätLaura Beck
ISBN9789525637731
Kuntoluokitus (K1-K5)K3 (hyvä)
MuutaPienoista kulumaa kansissa, selkämyksessä hieman vinoutta
Korkeus (mm)175
Syvyys (mm)109
Paksuus (mm)31
Paino (g)260
VerokantaMarginaaliverotus
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja