Sujata Massey : Rei Shimura taifuunin silmässä (UUSI)

Special Price 7,00 € Alkuperäinen hinta 9,00 €
Ei varastossa
SKU
0491711

Antiikkikauppias ja amatöörietsivä Rei Shimura kärvistelee kolmenkympin kriisissä, eikä suhde viskiä kittaavan Hugh'n kanssa helpota eloa. Kun Yhdysvaltain hallituksen virkamies tarjoaa Reille huippusalaista toimeksiantoa Japanissa, ei valinta ole vaikea.

Rein tehtävä on paikallistaa Bagdadin kansallismuseosta varastettu antiikkiruukku. Jäljet johtavat Rein entisen rakastetun Takeon kesäasunnolle. Jälleennäkeminen on seurauksiltaan yhtä järisyttävä kuin Tokiota samaan aikaan ravisteleva taifuuni.

Pian Rein kintereillä kärkkyvät skandaalilehdistö, paikalliset gangsterit, turkkilainen antiikkikauppias sekä Japanin ympäristöministeri. Onnistuupa Rei suututtamaan epäjapanilaisilla toilailuillaan myös tokiolaiset sukulaisensa.

Kuka on lopulta varastanut keneltä ja mitä? Onko syyllinen Takeo? Vai johtavatko mesopotamialaisen vuohiruukun sorkanjäljet toisaalle? Lainsuojaton ja pennitön Rei kerää kaiken sisunsa ja ryhtyy uhkayritykseen joka voi tietää makeaa voittoa, elinikäistä porttikieltoa Japaniin - tai pikaista kuolemaa.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäSujata Massey
Teoksen nimiRei Shimura taifuunin silmässä
KustantajaGummerus
Painovuosi2007
Painos1
SidontaSidottu kansipaperein (kovakantinen)
Sivumäärä413
AlkuteosThe typhoon lover
Kielisuomi
ISBN9789512071838
Kuntoluokitus (K1-K5)K5 (uusi)
MuutaUusi, lukematon kirja
Korkeus (mm)195
Syvyys (mm)128
Paksuus (mm)40
Paino (g)426
VerokantaALV 10 %
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja