Tapani Kiminkinen : Terveys pidentää ikää : maalaislääkärin elämäntapaopas (ERINOMAINEN)

Special Price 3,50 € Alkuperäinen hinta 5,00 €
Ei varastossa
SKU
0141268

Saarijärven Lannevedellä elänyt suuri humanisti Eeti Hänninen on todennut: "Arvokkain omaisuus on terveys ja suurin onni mielenrauha."

Tässä kirjassa niin ikään saarijärveläinen maalaislääkäri Tapani Kiminkinen käsittelee juuri näitä teemoja rehellisesti ja mutkittelematta kansan kielellä hömpän kaukaa kiertäen.

Elämä on kokonaisuus eikä yhden asian liikkeillä pitkälle pötkitä. Tarvitsemme terveytemme edistämisessä niin aerobiciä kuin aivobickiä: fyysistä kuntoa sekä vuorovaikutuksellisen sosiaalisuuden ja kulttuurin keinoja - sosiaalista pääomaa. Siksi kirja käsittelee vahvasti näitä puolia.

Kaikkia sairauksia ei pyritä tuomaan esille. Metabolisesta oireyhtymästä ja tyypin II sokeritaudista on laajempi katsaus, sillä ne muodostavat mittavan uhan kansanterveydellemme ja niiden käsittelyn yhteydessä päästään sukeltamaan syvemmälle keskeisimpiin elämäntapa-asioihin. Kirja sisältää ajankohtaista tutkittua tietoa niin kaikelle kansalle kuin terveysalan ammattilaisillekin maalaislääkärin omalla humoristisella ja kursailemattomalla kielellä kerrottuna.

Terveyteensä ja jaksamiseensa voi jokainen merkittävästi itse vaikuttaa. Kohtuullisuus on armollista ja se myös riittää. Elämä on elämistä varten. Use it or loose it!

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäTapani Kiminkinen
Teoksen nimiTerveys pidentää ikää : maalaislääkärin elämäntapaopas
KustantajaTammi
Painovuosi2010
Painos4
SidontaNidottu (pehmeäkantinen)
Sivumäärä175
Kielisuomi
ISBN9789513154493
Kuntoluokitus (K1-K5)K4+ (erinomainen +)
MuutaMinimaalista taitejälkeä, muuten uusi kirja
Korkeus (mm)178
Syvyys (mm)110
Paksuus (mm)12
Paino (g)100
VerokantaMarginaaliverotus
Avainsanatterveys, elämänhallinta, sairaus, hoitosuhde
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja