Tarja Cronberg : Maailman kansalainen Tarja Cronberg (ERINOMAINEN)

Alkaen 6,50 € Alkuperäinen hinta 12,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
0183026

Tarja Cronberg on optimistinen realisti ja aito maailman kansalainen. Hän on toiminut hyvän muutoksen puolesta muun muassa YK:ssa ja eduskunnassa sekä tutkinut asumisen vaihtoehtoja Pohjoismaissa, riskirahoitusyhtiöitä USA:ssa ja sotateollisuutta Venäjällä. Hän on yhden ihmisen nopean toiminnan joukko ja susirajavihreä. Hän on kaksinkertainen tohtori ja puhuu seitsemää kieltä.

Tarja Cronberg on myös elänyt vuosia omavaraistaloudessa luomuviljelijänä. Lujat perhesiteet kiinnittävät hänet Tanskaan, mutta sydämen kotimaa on liki 40 vuotta ollut Pohjois-Karjala ja koti Höytiäisen Teerisaari Pohjois-Karjalassa.

Kirjaa tehtäessä ovat kohdanneet kaksi poikkeuksellista voimanaista, laaja-alainen ja alati uudistuva yhteiskunnallinen vaikuttaja sekä ansioitunut ja herkkävaistoinen kirjailija. Elämäntarinassaan Tarja Cronberg kertoo muun muassa käsityksistään turvallisuudesta ja tasa-arvosta, rakentamisesta ja yhteisöllisyydestä, metsästä ja luonnonsuojelusta. Hän puhuu avoimesti myöskin avioerostaan ja suurista murheistaan kuten lapsen ja aviomiehen kuolemasta sekä Teerisaaren vanhan kodin tuhoutumisesta.

Tuula-Liina Varis on monipuolinen ja ansioitunut kirjailija ja toimittaja. Kirjoina häneltä on julkaistu kertomuskokoelmia, kolumneja, muistelmia ja romaaneja. Tuula-Liina Varikselle on myönnetty mm. Pohjois-Karjalan läänin journalistipalkinto, Valtion tiedonjulkistamispalkinto, Joensuun kaupungin taidepalkinto, Vuoden freelancer -maininta sekä Vuoden johtolanka-, Marja-Liisa Vartio- ja Runeberg-palkinnot. Hän asuu tätä nykyä Joensuussa. Tarja Cronberg ja Tuula-Liina Varis ystävystyivät vuonna 1995, kun Cronbergista tuli Pohjois-Karjalan maakuntajohtaja.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäTarja Cronberg
Teoksen nimiMaailman kansalainen Tarja Cronberg
Kielisuomi
Muut tekijätTuula-Liina Varis
Verokanta-
Avainsanatmuistelmat, poliitikot, kansanedustajat, puoluejohtajat
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja