Teemu Kaskinen : Norsu tulee!

Special Price 5,50 € Alkuperäinen hinta 8,00 €
Ei varastossa
SKU
0321565

Joku suistaa Pendolinon raiteiltaan Joutsenon ja Imatran välillä. Junaturmassa menehtyy kymmeniä ihmisiä. Poliisi on järkyttynyt ja ymmällään mielipuolisen rikoksen motiiveista. Johtolankoja ei ole. Tutkintalinjoissa on mistä valita. Mitkä ovat syyt kymmenien ihmisen kuoleman takana - kunnallispoliittiset intohimot, teteeniterroristit, toisen maailmansodan aikaiset tapahtumat paikkakunnalla vai silkka inhimillinen pahuus? Joka tapauksessa suuronnettomuuden tutkimukset tarjoavat järjestyspoliisiksi alennetulle Heikki "Norsu" Norénille syyn palata kotikonnuilleen Joutsenoon.

Norén on sotkeutunut yhä pahemmin ystävänsä Vitalin hämärähommiin. Kun hän joutuu Joutsenossa vastatusten menneisyytensä kanssa, poliisintyön ja rikoksen rajat hämärtyvät entisestään. Kaikki haudat avataan ja kaikki suot kuokitaan nurin, kun omapäinen Norsu käy taisteluun esimiehiään, entisiä ystäviään ja Vitalia uhkaavaa venäläistä rikollisjärjestöä vastaan.

Norsu tulee! on Teemu Kaskisen ja Heikki Heiskasen keväällä 2010 aloittaman Norsu-dekkarisarjan tiukka kakkososa. Mikäli vanhat ennusmerkit pitävät paikkansa, ei tässäkään hyvin käy!

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäTeemu Kaskinen
Teoksen nimiNorsu tulee!
KustantajaWSOY
Painovuosi2011
Painos1
SidontaSidottu kansipaperein (kovakantinen)
Kielisuomi
Muut tekijätHeikki Heiskanen
ISBN9789510372814
Kuntoluokitus (K1-K5)K4- (erinomainen -) ks. kansipaperin kunto erikseen alta
Kansipaperin kuntoPientä kulumaa
MuutaPienoista nuhruisuutta kansissa
Korkeus (mm)202
Syvyys (mm)136
Paksuus (mm)40
Paino (g)630
VerokantaMarginaaliverotus
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja