Teemu Kaskinen : Norsun vuosi (UUSI)

8,00 € Alkuperäinen hinta 14,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
0147385

Epäkelpo aines karsiutuu yleensä jo poliisikoulun psykologisissa testeissä. Pasilan poliisitalossa työskentelevä Heikki "Norsu" Norén on kuitenkin poikkeus säännöstä. Vaikka hän on virkavalassaan vannonut puolustavansa laillista yhteiskuntajärjestystä, miehen omavaltaiset ratkaisut johtavat pakkosiirtoon huumeosastolta väkivaltapuolelle.

Pasilasta löydetään saksalaisen toimittajan ruumis ja hetkeä myöhemmin entinen urheiluvalmentaja - ilman päätä. Se on kaikkea muuta kuin hyvää promootiota vuoden 2005 yleisurheilukisoihinsa valmistautuvalle Helsingille. Poliisin tutkintalinja johtaa sairaalakuntoon piestyjen Bastardosien jäsenten kautta dopingskandaalin ja Tiitisen listan jäljille.

Kun joku on ottanut kansalaisoikeudekseen lahdata vanhoja stalinisti-vakoilijoita, tarvitaan pidätyksiä ja vedenpitäviä todisteita. Niitä pystyy hankkimaan vain keinoja kaihtamaton, vaistoaan kaikessa totteleva Norsu!

Teemu Kaskisen esikoisromaani Sinulle, yö ilmestyi elokuussa 2009 ja keräsi loistavia arvosteluja tuoreeltaan. Kaskisen ja YLE:n ulkomaantoimittaja Heikki Heiskasen yhteistyönä syntynyt Norsun vuosi käynnistää uudenlaisen dekkarisarjan, jonka omalakinen päähenkilö on täydellinen vastakohta perinteisille lökäpöksypoliiseille.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäTeemu Kaskinen
Teoksen nimiNorsun vuosi
Kielisuomi
Muut tekijätHeikki Heiskanen
Verokanta-
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja