Thomas Kanger : Kuolleessa kulmassa (ERINOMAINEN)

Alkaen 4,50 € Alkuperäinen hinta 7,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
0322193

Suomalaissukuinen poliisi Elina Wiik on tuttu jo Thomas Kangerin aikaisemmasta Sapo-jännäristä Laula kuin lintu. Tällä kertaa Elina selvittää outoa kaksoismurhaa. Västeråsin läheltä metsästä on löydetty kuolleina kaksi nuorta: ruotsalainen nainen ja hänen palestiinalainen miesystävänsä. Ruumiiden lähellä kosteikossa lojuu videokamera. Annika ja Jamal ovat onnistuneet kuvaamaan surmaajansa - mutta kuolleesta kulmasta. Paljastuuko videonauhalta mitä todella tapahtui?

Turvallisuuspoliisi lopettaa tutkimukset lyhyeen varmana siitä, että verityö liittyy kansainväliseen terrorismiin ja että syyllinen on jo paennut maasta. Elina Wiik ei kuitenkaan suostu uskomaan tätä vaan lähtee metsästämään tappajaa. Pian hän pääseekin häikäilemättömien pakolaissalakuljettajien jäljille.

Kirjan juoni pohjautuu tositapaukseen, kymmenien pakolaisten selittämättömään katoamiseen. Kanger kuvaa poliisin työtä asiantuntevasti ja uskottavasti, ja kritiikki onkin kiittänyt häntä dekkarikaksikko Sjöwallin ja Wahlöön veroiseksi taitajaksi.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäThomas Kanger
Teoksen nimiKuolleessa kulmassa
AlkuteosDen döda vinkeln
Kielisuomi
Muut tekijätSanna Manninen
Verokanta-
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja