Thomas Kanger : Lohikäärmeen vuosi

Alkaen 8,00 € Alkuperäinen hinta 13,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
0426637

Kun maailmanlaajuisen asevalmistajan asianajaja menettää poikansa Afganistanin sodassa, hän alkaa tehdä tiliä omasta menneisyydestään ja työnantajansa toimista. Äkkiä hän katoaa tutkasta, ja hätiin kutsutaan Espen Krogh. Tehtävä vie viinaanmenevää entistä poliisia Ruotsista Amerikan kautta Vietnamiin, ja pian Krogh huomaa olevansa pelkkä nappula isommassa pelissä. Samaan aikaan suomalaissyntyinen Elina Wiik Västeråsin poliisista saa selvitettäväkseen Ikean yövartijan murhan. Millaiset säikeet yhdistävät näitä tapauksia"

Kanger osaa annostella jännitystä ja pitää lukijan otteessaan. Taitavasti rakennettu juoni polveilee neljällä mantereella kansainvälisen politiikan kuvioista arkisiin draamoihin. Se kartoittaa sotien repimää maailmaa, jossa yksi luoti voi muuttaa monen ihmisen kohtalon ympäri maapallon.

Thomas Kanger (s. 1951) on palkittu jännityskirjailija ja journalisti, jonka teoksia on käännetty noin kymmenelle kielelle. Tämä on ensimmäinen osa trilogiasta, jossa päähenkilönä on Espen Krogh.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäThomas Kanger
Teoksen nimiLohikäärmeen vuosi
AlkuteosDrakens år
Kielisuomi
Muut tekijätMarja Kyrö
Verokanta-
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja