Thomas Kanger : Sunnuntaivieras

Alkaen 3,50 € Alkuperäinen hinta 5,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
0192090

Suomalaissyntyinen rikostutkija Elina Wiik on palannut Västeråsin poliisin rutiinitehtäviin sen jälkeen, kun hänestä edellisen juttunsa myötä tuli sankari ja median suosikki. Työ ei tarjoa riittävästi haasteita, ja moni kollega suhtautuu häneen pahantahtoisesti. Lisäksi Elinaa tukenut vanha päällikkö joutuu sairaalaan vakavan sydänkohtauksen vuoksi, ja hänen tilalleen nousee Elinan vihamies.

Tässä tilanteessa Elina ryhtyy selvittämään lähes 25 vuotta sitten tapahtunutta murhaa. Alkaa kilpajuoksu aikaa vastaan, koska rikos on vanhenemassa. Millainen ihminen murhattu nainen oli? Minne joutui hänen viiden kuukauden ikäinen vauvansa, jota ei koskaan löydetty? Tutkimusten edetessä on vaakalaudalla myös Elinan ura...

Ruotsalaista Thomas Kangeria on verrattu muun muassa Mankelliin sekä dekkarikaksikko Sjöwall & Wahlööhön, ja hänen teoksiaan on julkaistu useilla kielillä. Suomeksi on ilmestynyt kaksi Elina Wiik -romaania: Laula kuin lintu (2004) ja Kuolleessa kulmassa (2008), molemmat SAPO-sarjassa.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäThomas Kanger
Teoksen nimiSunnuntaivieras
AlkuteosSöndagsmannen
Kielisuomi
Muut tekijätMarja Kyrö
Verokanta-
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja