Henkilötietolain mukainen rekisteriseloste


Henkilötietolaki (523/99) 10 §

 

1. Rekisterinpitäjä ja rekisteriasioista vastaava

Finlandia Kirja Oy
Suksitie 10
16300 Orimattila

 

2. Rekisterin nimi

Asiakas- ja tilausrekisteri

 

3. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Tilausten käsittely ja tilauksiin liittyvä asiakaspalvelu.
Hakuvahti-palvelun kautta lähetettävä sähköposti-ilmoitus asiakkaan etsimistä tuotteista.
Sähköpostitse toimitettava uutiskirje.

 

4. Rekisterin tietosisältö

Asiakkaan nimi, osoitetiedot, sähköpostiosoite ja matkapuhelinnumero.
Asiakkaan tekemät tilaukset.
Hakuvahti-palvelun osalta ainoastaan sähköpostiosoite.
Tietoturvasyistä tallennettavat IP-osoitteet.

 

5. Säännönmukaiset tietolähteet

Asiakkaan tilausvaiheessa syöttämät tiedot.
Tilausten käsittelyssä yrityksen tekemät merkinnät.
Hakuvahti-palvelun osalta vain asiakkaan tuotehaun yhteydessä syöttämä sähköpostiosoite.

 

6. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Asiakkaan osoitetietoja käytetään vain tilaamiseen, tilausten toimittamiseen, laskuttamiseen sekä niihin liittyvään asiakaspalveluun. Näitä tietoja ei luovuteta EU:n eikä ETA:n ulkopuolelle.

Käytettäessä maksutapana laskua tai erämaksua, asiakastiedot luovutetaan yhteistyökumppani Svea Webpaylle tilauksen laskuttamista varten. Finlandia Kirja Oy ei tallenna asiakkaiden henkilötunnustietoja.

Finlandia Kirja Oy käyttää sähköpostitiedottamiseen ja sähköpostilistan hallintaan yhdysvaltalaista MailChimp-palvelua, jonka kanssa olemme sopineet tietosuojaan liittyvistä asioista. MailChimp-palvelun toimittaja on sitoutunut noudattamaan Yhdysvaltojen kauppaministeriön ja Euroopan Unionin komission hyväksymiä yksityisyyden suojaa koskevia Safe Harbor -periaatteita, joilla tietosuojan riittävä taso voidaan taata. Asiakastiedot poistuvat automaattisesti MailChimp-palvelusta asiakkaan peruuttaessa uutiskirjeen.

 

7. Kortti- ja verkkomaksut

Verkkokaupan maksuvälittäjänä kortti- ja verkkomaksuissa toimii Checkout Finland Oy (y-tunnus 2196606-6). Finlandia Kirja Oy / Finlandia Kirja ei tallenna kortti- tai verkkomaksamiseen liittyviä kortti- tai tunnuslukunumeroita.

 

8. Sosiaalinen media

Rekisterinpitäjän Internet-sivustolla voi olla käytössä sosiaalisen median toimintoja (eli yhteisöliitännäisiä).

Yhteisöliitännäiset ovat niitä tarjoavan yrityksen vastuulla.

Facebookin ja Instagamin tietosuojakäytäntöihin voi perehtyä niiden omassa palvelussa: https://fi-fi.facebook.com/privacy/explanation

 

9. Rekisterin suojaus

Tietojen käsittelyyn oikeutetut henkilöt on ohjeistettu tietojen käyttämisestä. Tiedot on teknisesti suojattu asianmukaisilla varotoimilla. Keräämme osoitetietoja vain tilausten toimittamiseksi, rekisteröityneen asiakkaan ei tarvitse täyttää osoitetietojaan tilastessaan uudelleen.

Finlandia Kirja Oy suhtautuu henkilökohtaisten tietojen suojaamiseen vakavasti. Yritys säilyttää henkilökohtaisia tietoja tietojärjestelmissä, joihin on pääsy vain erikseen rajatuilla henkilöillä, ja jotka sijaitsevat fyysisin turvatoimin suojatuissa tiloissa.

Finlandia Kirja Oy käyttää henkilökohtaisten tietojen siirroissa erillisillä käyttöoikeuksilla suojattuja järjestelmiä, joiden teknologia estää tietojen tarkastelun siirron aikana. Tietojen siirrossa käytetään salattuja yhteyksiä, jotka on suojattu esim. SSL-salauksella.

Jos henkilö käyttää Finlandia Kirja Oy:n käyttämiä kolmansien osapuolten tuottamia sosiaalisen median palveluita, kuten Facebookia tai Instagramia, muut alustan käyttäjät voivat pystyä näkemään henkilön jakamia tietoja ja käyttämään niitä eri tavoilla hyväkseen. Tällöin henkilö on itse vastuussa jakamistaan henkilötiedoista ja muista tiedoista.

 

10. Tietosuojaan liittyvät kysymykset

Jos haluat lisätietoja Finlandia Kirja Oy:n tietosuojakäytännöstä, tai haluat tehdä henkilötietoihin liittyvän kyselyn tai muutospyynnön, ota meihin yhteyttä. Vastaamme yhteydenottoosi mahdollisimman pian. Finlandia Kirja Oy oikaisee, rajoittaa tai poistaa asiakastietoja asiakkaan niin pyytäessä.

 

Toimitus- ja maksuehdot

Toimitusehdot

Finlandia Kirja Oy 2903116-9 (jäljempänä verkkokauppa) myy tuotteita yksityishenkilöille ja yrityksille Suomeen ja ulkomaille. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Verkkokaupan yhteystiedot

Sähköposti: posti(at)finlandiakirja.fi
Puhelin: 040 541 9287 (arkisin klo. 8-15)
Postiosoite: Suksitie 10, 16300 Orimattila 

Tilaaminen

Tilattavat tuotteet valitaan kotisivuilla lisäämällä ne ostoskoriin. Tilaus lähetetään maksamalla ostoskorin sisältö verkkokaupan kassatoiminnossa. Tehdessäsi tilauksen hyväksyt nämä toimitusehdot, tuotteiden hinnat sekä toimituskulut. Mikäli tilaushetkellä annetaan sähköpostiosoite, tilauksesta lähetetään tilausvahvistus sähköpostitse. Tilausvahvistuksesta ilmenevät tilatut tuotteet sekä hinta.

Uutiskirje

Uusi asiakas voidaan lisätä Finlandia Kirjan uutiskirjelistaan, jonka perusteella asiakkaalle lähetetään informatiivista sisältöä sekä tarjouksia sisältävä uutiskirje. Uutiskirjeessä on painike postituslistalta poistumista varten. Kerran postituslistalta poistunutta asiakasta ei lisätä listalle uudelleen ellei asiakas itse esitä siitä erikseen toivomusta.

 

Maksaminen

Finlandia Kirja toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Finlandia Kirja huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tuotteesta tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan Finlandia Kirjaan.
 
Verkkopankki-, kortti- ja mobiilimaksaminen
 
Verkkokaupan maksuvälittäjänä verkkopankki-, kortti- ja mobiilimaksuissa toimii Bambora PayForm (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Bamboran verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Bambora tai Paybyway Oy. Bambora välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

PayForm-palvelun kautta voit maksaa verkkopankilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit) sekä mobiilimaksutavoilla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Bambora PayForm -maksupalvelun yhteystiedot:

Bambora PayForm, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: payform@bambora.com
Puhelin: 09 315 82 555 (arkisin klo 9-17)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta
https://www.bambora.com
 
 
Lasku
 
Svea Ekonomi tarjoaa sinulle helpon ja turvallisen tavan maksaa ostoksesi laskulla.

Valitessasi maksutavaksi "Lasku yksityishenkilölle" saat aina vähintään 14 päivää maksuaikaa. Viivästyskorko on korkolain mukainen laillinen viivästyskorko eli 7 % + korkolain mukainen viitekorko. Svea veloittaa maksuhuomautuksesta 5 euroa. Huomioithan myös, että ostajan tulee olla vähintään 21-vuotias.

Avoimet laskusi näet Svean Omat sivut -palvelusta.

Svea Ekonomin maksutapojen käyttö edellyttää hyväksyttyä luottopäätöstä. Hakija antaa luottoa hakiessaan suostumuksen sille, että muilta luotonantajilta saatavia tietoja kysytään Suomen Asiakastieto Oy:n kuluttajaluottotietojen kyselyjärjestelmästä. Tarkistamme lisäksi hakijan luottotiedot. Kielteisen luottopäätöksen saaneella asiakkaalla on oikeus hakea uutta luottopäätöstä toimittamiaan lisätietoja vastaan ottamalla yhteyttä Svea Ekonomin asiakaspalveluun.

Laskun maksaminen pienemmissä erissä:

Ostoluotto on kertaluotto, jolla voit jakaa laskusi sinulle sopiviin kuukausieriin. Mikäli haluat maksaa laskusi pienemmissä erissä, sinun tulee tutustua laskun yhteydessä saamiisi ostoluoton ehtoihin ja hyväksyä ne allekirjoituksellasi. Tämän jälkeen voit maksaa vähintään laskulla ilmoitetun minimierän. Voit maksaa ostoluoton milloin tahansa kokonaan pois ilman lisäkuluja käyttämättömältä luottoajalta.

Voit tutustua luoton ehtoihin täältä: Ostoluoton yleiset ehdot ja Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot


Erämaksu

Svea Ekonomin erämaksu on kertaluotto, jolla voit valita haluamasi maksuajan kaupassa tarjotuista vaihtoehdoista. Huomioithan, että ostajan tulee olla vähintään 21-vuotias.

Avoimet luottosi näet Omat sivut -palvelusta.

Voit tutustua luoton ehtoihin täältä: Erämaksuluoton yleiset ehdot ja Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot

Svea Ekonomin maksutapojen käyttö edellyttää hyväksyttyä luottopäätöstä. Hakija antaa luottoa hakiessaan suostumuksen sille, että muilta luotonantajilta saatavia tietoja kysytään Suomen Asiakastieto Oy:n kuluttajaluottotietojen kyselyjärjestelmästä. Tarkistamme lisäksi hakijan luottotiedot. Kielteisen luottopäätöksen saaneella asiakkaalla on oikeus hakea uutta luottopäätöstä toimittamiaan lisätietoja vastaan ottamalla yhteyttä Svea Ekonomin asiakaspalveluun.

 

Laskutuksen yhteystiedot ja asiakaspalveulu:

Mikäli sinulla on kysymyksiä laskutukseen liittyen, voit ottaa yhteyttä Svean asiakaspalveluun puh. 09 4242 3330 (arkisin 8-17) tai Svean yhteydenottolomakkeen kautta.

Avoimet luottosi näet myös Svean Omat sivut -palvelusta.

Svea Ekonomi noudattaa toiminnassaan henkilötietolakia. Lue Svean tietosuojaseloste täältä. Lisätietoja etämyynnistä ja internetissä tapahtuvasta kaupankäynnistä saat Svea Ekonomin sivuilta sekä Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuilta.

Svea Ekonomi / Maksuratkaisut
Mechelininkatu 1a
00180 Helsinki
www.svea.fi


Tuotereklamaatiot ja palautukset

Noudatamme normaaleja verkkokauppaa koskevia lakeja ja säädöksiä. Mahdollisen tuotereklamaation kohdalla pyydämme olemaan yhteydessä divariimme puhelimitse tai sähköpostilla. Myyjän virheestä johtumattomattomien tuotepalautusten palautuskustannuksista vastaa ostaja. Mikäli asiakas jättää paketin noutamatta tai on ilmoittanut virheelliset osoitetiedot, hän on velvollinen korvaamaan tuotteen palautumisesta aiheutuvat kustannukset. Lähetyksen palautumiskustannus on sama kuin lähetyksen alkuperäinen postikulu.

Mikäli haluat palauttaa tuotteen 14 päivän kuluttajansuojalain mukaisen palautusoikeuden aikana, pyydämme ilmoittamaan asiasta sähköpostitse posti(at)finlandiakirja.fi. Annamme ohjeet tuotteen sekä maksun palauttamiseksi riippuen käytetystä toimitus- ja maksutavasta.

 

Tuotteissa olevat vanhat hintamerkinnät

Koska Finlandia Kirja harjoittaa antikvariaattiliiketoimintaa, kirjoissa saattaa olla vanhoja hintamerkintöjä (esim. kynällä kirjoitettu hinta etulehdellä tai vanha hintalappu). Ei olisi tarkoituksenmukaista yrittää poistaa kaikkia tällaisia vanhoja merkintöjä. Nämä merkinnät kuuluvat kirjan historiaan eikä niillä ole mitään tekemistä Finlandia Kirjan hinnoittelun kanssa. Finlandia Kirja harjoittaa vain verkkokauppaa eikä lisää kirjoihin merkintöjä. Verkkokaupassa ilmoitettu hinta on kirjan oikea hinta.

Lasku

  Loading...