Henkilötietolain mukainen rekisteriseloste


Henkilötietolaki (523/99) 10 §

 

1. Rekisterinpitäjä ja rekisteriasioista vastaava

Codexo Oy
Suksitie 10
16300 Orimattila

 

2. Rekisterin nimi

Asiakas- ja tilausrekisteri

 

3. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Tilausten käsittely ja tilauksiin liittyvä asiakaspalvelu.
Hakuvahti-palvelun kautta lähetettävä sähköposti-ilmoitus asiakkaan etsimistä tuotteista.
Sähköpostitse toimitettava uutiskirje.

 

4. Rekisterin tietosisältö

Asiakkaan nimi, osoitetiedot, sähköpostiosoite ja matkapuhelinnumero.
Asiakkaan tekemät tilaukset.
Hakuvahti-palvelun osalta ainoastaan sähköpostiosoite.
Tietoturvasyistä tallennettavat IP-osoitteet.

 

5. Säännönmukaiset tietolähteet

Asiakkaan tilausvaiheessa syöttämät tiedot.
Tilausten käsittelyssä yrityksen tekemät merkinnät.
Hakuvahti-palvelun osalta vain asiakkaan tuotehaun yhteydessä syöttämä sähköpostiosoite.

 

6. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Asiakkaan osoitetietoja käytetään vain tilaamiseen, tilausten toimittamiseen, laskuttamiseen sekä niihin liittyvään asiakaspalveluun. Näitä tietoja ei luovuteta EU:n eikä ETA:n ulkopuolelle.

Käytettäessä maksutapana laskua tai erämaksua, asiakastiedot luovutetaan yhteistyökumppani Svea Webpaylle tilauksen laskuttamista varten. Codexo Oy / Finlandia Kirja ei tallenna asiakkaiden henkilötunnustietoja.

Codexo Oy käyttää sähköpostitiedottamiseen ja sähköpostilistan hallintaan yhdysvaltalaista MailChimp-palvelua, jonka kanssa olemme sopineet tietosuojaan liittyvistä asioista. MailChimp-palvelun toimittaja on sitoutunut noudattamaan Yhdysvaltojen kauppaministeriön ja Euroopan Unionin komission hyväksymiä yksityisyyden suojaa koskevia Safe Harbor -periaatteita, joilla tietosuojan riittävä taso voidaan taata. Asiakastiedot poistuvat automaattisesti MailChimp-palvelusta asiakkaan peruuttaessa uutiskirjeen.

 

7. Kortti- ja verkkomaksut

Verkkokaupan maksuvälittäjänä kortti- ja verkkomaksuissa toimii Checkout Finland Oy (y-tunnus 2196606-6). Codexo Oy / Finlandia Kirja ei tallenna kortti- tai verkkomaksamiseen liittyviä kortti- tai tunnuslukunumeroita.

 

8. Rekisterin suojaus

Tietojen käsittelyyn oikeutetut henkilöt on ohjeistettu tietojen käyttämisestä. Tiedot on teknisesti suojattu asianmukaisilla varotoimilla. Keräämme osoitetietoja vain tilausten toimittamiseksi, rekisteröityneen asiakkaan ei tarvitse täyttää osoitetietojaan tilastessaan uudelleen.

Codexo Oy suhtautuu henkilökohtaisten tietojen suojaamiseen vakavasti. Yritys säilyttää henkilökohtaisia tietoja tietojärjestelmissä, joihin on pääsy vain erikseen rajatuilla henkilöillä, ja jotka sijaitsevat fyysisin turvatoimin suojatuissa tiloissa.

Codexo Oy käyttää henkilökohtaisten tietojen siirroissa erillisillä käyttöoikeuksilla suojattuja järjestelmiä, joiden teknologia estää tietojen tarkastelun siirron aikana. Tietojen siirrossa käytetään salattuja yhteyksiä, jotka on suojattu esim. SSL-salauksella.

Jos henkilö käyttää Codexo Oy:n käyttämiä kolmansien osapuolten tuottamia sosiaalisen median palveluita, kuten Facebookia tai Instagramia, muut alustan käyttäjät voivat pystyä näkemään henkilön jakamia tietoja ja käyttämään niitä eri tavoilla hyväkseen. Tällöin henkilö on itse vastuussa jakamistaan henkilötiedoista ja muista tiedoista.

 

9. Tietosuojaan liittyvät kysymykset

Jos haluat lisätietoja Codexo Oy:n tietosuojakäytännöstä, tai haluat tehdä henkilötietoihin liittyvän kyselyn tai muutospyynnön, ota meihin yhteyttä. Vastaamme yhteydenottoosi mahdollisimman pian. Codexo Oy oikaisee, rajoittaa tai poistaa asiakastietoja asiakkaan niin pyytäessä.

 

Toimitus- ja maksuehdot

Toimitusehdot

Finlandia Kirja (Codexo Oy) 2361471-8 (jäljempänä verkkokauppa) myy tuotteita yksityishenkilöille ja yrityksille Suomeen ja ulkomaille. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Verkkokaupan yhteystiedot

Sähköposti: posti(at)finlandiakirja.fi
Puhelin: 040 541 9287 (arkisin klo. 8-15)
Postiosoite: Suksitie 10, 16300 Orimattila 

Tilaaminen

Tilattavat tuotteet valitaan kotisivuilla lisäämällä ne ostoskoriin. Tilaus lähetetään maksamalla ostoskorin sisältö verkkokaupan kassatoiminnossa. Tehdessäsi tilauksen hyväksyt nämä toimitusehdot, tuotteiden hinnat sekä toimituskulut. Mikäli tilaushetkellä annetaan sähköpostiosoite, tilauksesta lähetetään tilausvahvistus sähköpostitse. Tilausvahvistuksesta ilmenevät tilatut tuotteet sekä hinta.

Uutiskirje

Uusi asiakas voidaan lisätä Finlandia Kirjan uutiskirjelistaan, jonka perusteella asiakkaalle lähetetään informatiivista sisältöä sekä tarjouksia sisältävä uutiskirje. Uutiskirjeessä on painike postituslistalta poistumista varten. Kerran postituslistalta poistunutta asiakasta ei lisätä listalle uudelleen ellei asiakas itse esitä siitä erikseen toivomusta.

 

Maksaminen

Finlandia Kirjan yhteistyökumppani toimii pankki-, kortti- ja mobiilimaksuissa Checkout Finland Oy.

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Yrityksellä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, Checkout on välittänyt maksusi.

Finlandia Kirja toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Finlandia Kirja huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan Finlandia Kirjaan.

 

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, joka välittää maksusi Finlandia Kirjalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

 

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode -todentamispalvelut.

Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan Finlandia Kirjalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

 

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Masterpass ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Pivo

Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot

MobilePay

Maksuehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla: mobilepay.fi/asiakastuki/ehdot

Masterpass

Maksuehdot ovat tarjolla Masterpassin sivuilla: masterpass.com/assets/pdf/masterpassoperatingrules.pdf


 

Lasku

Svea Webpay (myöhemmin Svea) tarjoaa Sinulle mahdollisuuden ostaa ostokset laskua vastaan vähintään 14 päivän maksuajalla ilman lisäkustannuksia. Huomioithan seuraavat asiat:

Kun valitset vaihtoehdoksi ”Lasku yksityishenkilölle” Svea tarkistaa luottotietosi henkilötunnustasi vastaan.
Ostoksien toimitus tapahtuu osoitteeseen, joka löytyy väestörekisteristä tai mikäli käytät ns. vahvaa tunnistautumista verkkopankkitunnuksillasi (TUPAS), ostoksiesi toimitus tapahtuu antamaasi toimitusosoitteeseen. Viivästyskorko on 7 % + korkolain mukainen viitekorko. Svea veloittaa maksuhuomautuksesta 5 euroa. Ostajan tulee olla täyttänyt 18 vuotta.

 

Laskun muuttaminen luotoksi:

Sinulla on mahdollisuus muuttaa lasku luotoksi maksamalla laskulla mainittu minimierä. Ensimmäisen laskun takaa löydät luoton tarkemmat luottoehdot. Voit tehdä lisäostoksia aina, kun Sinulla on luottorajaa jäljellä ja maksaa ostokset osissa luottosopimuksen ehtojen mukaisesti.

Luoton voit maksaa milloin tahansa kokonaan pois ilman lisäkuluja. Luottoosi liittyen voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluun numeroon 09 4242 3330 tai asiakasinfo@svea.fi.

Tutustu etukäteen luottoehtoihin sekä vakiomuotoisiin eurooppalaisiin kuluttajaluottotietoihin www.sveawebpay.fi/tiliehdot. Tallenna ja/tai tulosta nämä ehdot itsellesi.


Erämaksu

Svea Webpay (myöhemmin Svea) tarjoaa Sinulle mahdollisuuden maksaa ostokset osissa.

Voit maksaa ostoksesi luotolla osissa, kun olet hyväksynyt luotonmyöntökriteerit ja täyttänyt henkilötunnuksesi kassalla. Käyttäessäsi ns. vahvaa tunnistautumista verkkopankkitunnuksillasi (TUPAS), ostoksiesi toimitus tapahtuu haluamaasi toimitusosoitteeseen, muussa tapauksessa ostokset toimitetaan Väestörekisteristä löytyvään osoitteeseesi.

Luottoajan valitset Sinulle parhaiten sopivaksi. Luotto tulee hoitaa sovitun ajan kuluessa. Se edellyttää, että maksat vähintään sovitun summan kuukausittain. Luonnollisesti voit maksaa myös koko luoton pois kerralla ilman kuluja käyttämättömältä luottoajalta.

Saat kotiisi luottosopimuksen (2 kappaletta), joista Sinun tulee allekirjoittaa toinen ja palauttaa se Svealle. Samalla saat myös luoton tarkemmat ehdot, jotka allekirjoituksellasi hyväksyt.
Luottoosi liittyen voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluun numeroon 09 4242 3330 tai asiakasinfo@svea.fi

Mikäli maksut jäävät maksamatta, eikä Svea ole saanut yhteydenottoa maksun hoitamisesta, Svea siirtää saatavat perittäviksi kuluttajansuojalain ehtojen mukaisesti. Lisätietoja ehdoista ja palvelusta saat asiakaspalvelustamme. Lue tarkemmat ehdot tästä. Tutustu etukäteen luottoehtoihin sekä vakiomuotoisiin eurooppalaisiin kuluttajaluottotietoihin edellä olevan linkin kautta. Tallenna ja/tai tulosta nämä ehdot itsellesi.

Lisätietoja etämyynnistä ja internetissä tapahtuvasta kaupankäynnistä saat kuluttajaviraston sivuilta www.kuluttajavirasto.fi tai luottosopimuksestamme, jonka löydät osoitteesta www.sveawebpay.fi/tiliehdot. Svea noudattaa henkilötietosuojalakia. Myös tästä löytyy lisätietoja kuluttajaviraston sivuilta.


Yhteystiedot:

Svea Ekonomi Ab, filial i Finland

Mechelininkatu 1a

00180 Helsinki

Puhelin: 09 4242 3092

Sähköposti: webpay@svea.fi

www.sveawebpay.fi

 

Tuotereklamaatiot ja palautukset

Noudatamme normaaleja verkkokauppaa koskevia lakeja ja säädöksiä. Mahdollisen tuotereklamaation kohdalla pyydämme olemaan yhteydessä divariimme puhelimitse tai sähköpostilla. Myyjän virheestä johtumattomattomien tuotepalautusten palautuskustannuksista vastaa ostaja. Mikäli asiakas jättää paketin noutamatta tai on ilmoittanut virheelliset osoitetiedot, hän on velvollinen korvaamaan tuotteen palautumisesta aiheutuvat kustannukset. Lähetyksen palautumiskustannus on sama kuin lähetyksen alkuperäinen postikulu.

Mikäli haluat palauttaa tuotteen 14 päivän kuluttajansuojalain mukaisen palautusoikeuden aikana, pyydämme ilmoittamaan asiasta sähköpostitse posti(at)finlandiakirja.fi. Annamme ohjeet tuotteen sekä maksun palauttamiseksi riippuen käytetystä toimitus- ja maksutavasta.

 

Tuotteissa olevat vanhat hintamerkinnät

Koska Finlandia Kirja harjoittaa antikvariaattiliiketoimintaa, kirjoissa saattaa olla vanhoja hintamerkintöjä (esim. kynällä kirjoitettu hinta etulehdellä tai vanha hintalappu). Ei olisi tarkoituksenmukaista yrittää poistaa kaikkia tällaisia vanhoja merkintöjä. Nämä merkinnät kuuluvat kirjan historiaan eikä niillä ole mitään tekemistä Finlandia Kirjan hinnoittelun kanssa. Finlandia Kirja harjoittaa vain verkkokauppaa eikä lisää kirjoihin merkintöjä. Verkkokaupassa ilmoitettu hinta on kirjan oikea hinta.

  Loading...