Tim Davys : Amberville : paluu alamaailmaan

Alkaen 5,50 € Alkuperäinen hinta 7,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
0329424

Eric Karhun elämä on mallillaan ja hän tietää olevansa onnekas. Hänellä on hyvä työ Mollisan Townin arvostetuimmassa mainostoimistossa ja avioliitto kauniin Emma Kaniinin kanssa kukoistaa. Nuorempana hänelle tuli tutuksi Ambervillen alamaailma: huumeet, uhkapelit ja pahamaineinen rikollispomo Nicholas Kyyhkynen.

Nyt menneisyys kolkuttaa Ericin kotiovea, kun Kyyhkynen kätyreineen tulee vaatimaan häneltä palvelusta. Kyyhkynen on kuullut olevansa Kuolemanlistalla ja haluaa, että Eric poistaa hänen nimensä siltä. Jos Eric ei suostu, Emma Kaniini revitään kappaleiksi. Ongelmana on se, että kukaan ei tiedä varmasti, onko Kuolemanlistaa olemassakaan.

Eric kokoaa yhteen vanhan jenginsä: sadistisen miesprostituoidun Sam Gasellin, vaarallisen Tom-Tom Variksen ja juonikkaan Marek Käärmeen. Yhdessä he ryhtyvät etsimään listaa ja etsintä vie heidät niin Mollisan Townin alamaailman pimeimpiin luoliin kuin valtaeliitin kabinetteihinkin. Vähitellen Eric Karhulle valkenee, että mikään maailmassa ei ole niin kuin hän on aiemmin uskonut.

Tim Davys luo eteemme vaihtoehtoisen maailman, joka peilaa oman maailmamme realiteetteja ja moraalikysymyksiä. Ambervillessa voi nähdä kaikuja niin Orwellin Eläinten vallankumouksesta kuin Chandlerin Syvästä unesta. Amberville ilmestyi Ruotsissa 2007 ja siitä tuli nopeasti kansainvälinen sensaatio. Kirjan oikeudet on myyty yli kahteenkymmeneen maahan.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäTim Davys
Teoksen nimiAmberville : paluu alamaailmaan
Kielisuomi
Muut tekijätKatriina Huttunen
Verokanta-
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja