Timo K. Mukka : Tabu - Sankarihymni

9,00 €
Ei varastossa
SKU
1384907

Timo K. Mukan 70-vuotisjuhlan kunniaksi ilmestyy kauan odotettu uusintapainos, joka pohtii kasvun, rakkauden ja moraalin ikuisia kysymyksiä. Tabussa Mukan lumoava kieli yhdistyy satuttavaan tarinaan jäljittelemättömällä tavalla.

Sierikkiniemen isäntä on kuollut, ja leski on jäänyt hoitamaan tilaa yhdessä Milka-tyttärensä kanssa. Avuksi ilmaantuu renkimies Ojanen, jota kylällä Kristus-Perkeleeksikin kutsutaan. Outoon kulkijaan rakastuvat sekä äiti että tytär, melkein lapsi vielä. Kun huomataan että Milka on raskaana, Ojanen on jo häipynyt ties minne. Hätkähdyttävä asetelma kasvaa riipaisevan kauniiksi kasvukertomukseksi, jossa rujon naturalistisesti kuvattu rakkaustarina sekoittuu uskonnolliseen hurmokseen ja ahtaan kyläyhteisön tunnelmaan. Teokseen kuuluu myös puhutteleva tarina Sankarihymni.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäTimo K. Mukka
Teoksen nimiTabu - Sankarihymni
KustantajaGummerus
Painovuosi2014
Painos5
SidontaSidottu, kuvakannet (kovakantinen)
Sivumäärä180
Kielisuomi
Muut tekijätTimo K. Mukka
ISBN9789512096831
Kuntoluokitus (K1-K5)K3+ (hyvä +)
MuutaPienoista kulumaa kansissa, selkämyksessä aavistus vinoutta
Korkeus (mm)218
Syvyys (mm)142
Paksuus (mm)17
Paino (g)358
VerokantaMarginaaliverotus
Avainsanatnovellit, ihmissuhteet, seksuaalinen hyväksikäyttö, rakkaussuhde, mieheys, raskaus, sankarit, kylät, maatilat, kerronta, uskonnolliset yhteisöt, pienoisromaanit, epäonnistuminen, kolmiodraama, antisankarit, kehitysromaanit
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja