Tom Rob Smith : Lapsi 44

Alkaen 4,00 € Alkuperäinen hinta 5,50 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
0825092

Stalinin ajan Neuvostoliitto yrittää kaikin voimin olla työläisten paratiisi, ylläpitää yhteiskuntaa jossa kansalaisten ei tarvitsisi pelätä mitään, esimerkiksi rikollisia. Mutta silti kansalaiset pelkäävät, eivät tosin rikollisia vaan valtiota itseään. Väärä sana väärälle ihmiselle, kielletyn kirjan omistaminen - jo pelkkä epäilys vie tuhansia ihmisiä elinkautisvangeiksi tai teloitettavaksi pakkotyöleireille.

Leo Demidov on sotasankari ja työssä valtion turvallisuuspalvelussa, joka takaa Leolle ja hänen vaimolleen varsin ylellisen arjen. Leo on idealisti, joka uskoo että vain valtion viholliset sortuvat rikoksiin. Ja heitä Leo on ansiokkaasti kuulustellut ja pidättänyt. Mutta sitten Leo törmää johonkin mitä ei pitäisi olla olemassa, etenkään Neuvostoliitossa. Joku näyttää murhanneen useita ihmisiä. Ja murhaa yhä.

Kun Leo Demidov ryhtyy tutkimaan tapauksia, hän huomaa itse muuttuneensa valtion viholliseksi. Ei Neuvostoliitossa ole tällaisia rikollisia, jo sellaisen väittäminen on rikos. Pelastaakseen itsensä Leo Demidovin on pakko löytää murhaaja.

Englantilaisen Tom Rob Smithin esikoisromaani Lapsi 44 on maailmanmenestys. Se on henkeä salpaavan jännittävä kertomus vainoharhaisesta yhteiskunnasta ja pöyristyttävästä, todellisuuspohjaisesta rikosten ketjusta.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäTom Rob Smith
Teoksen nimiLapsi 44
AlkuteosChild 44
Kielisuomi
Muut tekijätHeikki Karjalainen
Verokanta-
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja