Torgrim Eggen : Kaksoset (UUSI)

Alkaen 7,50 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
0260077

Kun nuori Raúl Escalera astuu tärisevin jaloin rähjäisen havannalaisbaarin lavalle lausumaan vallankumousrunojaan, hänellä ei ole aavistustakaan siitä että hän on juuri ottanut loppuelämänsä ensimmäiset askeleet. Yleisön joukossa nimittäin seisoo Juana, toinen Herrarasin kauniista kaksosista.

Yhdessä ja erikseen Juana ja sisarensa Miranda ovat vievä Raúlin sydämen, järjen ja terveyden. Siinä välissä Raúl ehtii kuitenkin nousta Castron ylistämäksi runoratsuksi, harrastaa haureutta Havannan himokkaassa yössä, filosofoida rakkaudesta ja kuolemasta mielisairaalassa ynnä vankilassa, työskennellä ristisanatoimittajana ja kolmiodraaman päänäyttelijänä, kirota koko naissuvun alimpaan helvettiin ja nostaa heidät ylimpiin taivaisiin.

Kaksoset on Raúlin, Mirandan ja Juanan tarina. Se on sävähdyttävä kertomus hullusta rakkaudesta hullussa maassa nimeltään Castron Kuuba. Se on poliittinen satiiri, ylistyslaulu ihmisen viekkaudelle vaikeissa oloissa, tutkielma elämästä jatkuvan paineen alla. Se on pysäyttävä lähikuva maasta joka on yhtä aikaa rivo ja kaunis. Mutta pohjimmiltaan Kaksoset on elävä todiste ihmisyyden ytimessä jylläävästä voimasta, joka on pitänyt maailman pyörät pyörimässä ja runoilijat leivässä vuosituhannesta toiseen.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäTorgrim Eggen
Teoksen nimiKaksoset
AlkuteosHermanas
Kielisuomi
Verokanta-
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja