Torgrim Eggen : Pärstäkerroin

Alkaen 4,00 € Alkuperäinen hinta 6,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
0139345

Pärstäkerroin on hauska, häijy ja viihteellinen romaani aikamme pohjoismaisen hyvinvointiyhteiskunnan toimivuudesta - tai toimimattomuudesta. Se puhkoo poliittisen retoriikan paiseita paljastamalla puoluepoliitikot yksiulotteisiksi, omahyväisiksi ja ontoiksi pyrkyreiksi, joiden ulosanti on latteaa ja ympäripyöreää. Lisäksi se on hykerryttävän mukaansatempaava romaani aikamme ilmiöistä ja julkisuuden jännitysnäytelmistä.

"Ja läpi kaiken sen mitä poliitikot lupasivat, anelivat ja uhkasivat, virtasi irrationaalisuuden, hämmennyksen ja hölmöilyn syvä vuo. Miksi äänestit sitä puoluetta? Koska hänellä on niin kauniit silmät. Koska hänellä on niin hyvät tissit. Koska en kestä sen äijän naamaa. Koska olin yhtä aikaa alakoulussa hänen veljensä kanssa. Koska sain sinä aamuna parkkisakot. Koska leipäviipale putosi lattialle hillopuoli alaspäin. Ja niin kansa kävi vaaliuurnille."

Virtaviivaista ja satiirista proosaa kirjoittava Torgrim Eggen on Norjan luetuimpia kirjailijoita. Muusikosta toimittajaksi ja kirjailijaksi siirtyneen Eggenin teoksen ovat aikalaisromaaneja, jotka keskittyvät meneillään olevan aikakauden ja sen muutosten kuvaukseen. Pärstäkerroin on Eggenin toinen suomennettu teos.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäTorgrim Eggen
Teoksen nimiPärstäkerroin
AlkuteosTrynefaktoren
Kielisuomi
Muut tekijätKatriina Savolainen
Verokanta-
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja