Tuula Korolainen : Aapo ja mokapartio

Alkaen 9,50 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
1151697

On kurjaa, kun on joulukuu ja sataa räntää. Ja on kurjaa, kun tekee mieli robottia, lumilautaa ja dinosaurusfilmiä, eikä ole yhtään rahaa. Aapo ja Niko tietävät, että rahaa saisi tekemällä töitä, mutta alaluokkalaiset ovat siihen liian nuoria. Mäyräkoira Putte vihjaa kuitenkin, että jotkut tienaavat ulkoiluttamalla vieraita koiria. Mutta millaisia koiria? Kun pojat kohtaavat vasikankokoisen Vaavin, ei ole ihan selvää, kuka juoksuttaa ja ketä.

"Ehkä me ollaan älytyyppejä", Aapo päättelee. Ja älytyypit keksivät pian, missä on tarvetta palveluille. Ansiomahdollisuus aukeaa koulun pihalla, kun Ville jää kiinni lumipallojen heittelystä. Jälki-istunto uhkaa, mutta Aapo ja Niko pelastavat Villen kuin Batman ja Spiderman. Ja pian he auttavat myös Mikaelia, Jenniä ja Juliota. Mokapartio hoitelee lentävät kanankoivet, unohtuneet matikankirjat ja satunnaiset tappelut - tietysti maksua vastaan.

Älytyypit eivät kuitenkaan osaa varautua bisneksen varjopuoliin. Pojat saavat vaarallisen ihailijan, Aapon äiti alkaa sekoilla, ja opettaja löytää muistikirjastaan enemmän miinuksia kuin pitäisi. Ja kun kaikki kääntyy ympäri, pojat huomaavat olevansa hankkimassa vihkoja viidakkolapsille.

Mainio Aapo on ennestään tuttu Keltanokka-sarjan kirjoista Aapo ja hirviökiisseli, Aapo ja lassokostaja sekä Aapo ja liukas Leo.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäTuula Korolainen
Teoksen nimiAapo ja mokapartio
Kielisuomi
Muut tekijätJukka Lemmetty
Verokanta-
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja