Tuuli Rannikko : Surmakierre (UUSI)

Alkaen 4,00 € Alkuperäinen hinta 7,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
0219291

Selittämättömät yövartijoiden teloitusmurhat vavisuttavat kylmäverisyydellään. Kolme murhaa, kolme identtistä toimintamallia. Nuori opiskelijapoika, keski-ikäinen perheenisä ja naisvartija surmataan yön hiljaisina tunteina.

Samaa kaavaa noudattavat verityöt Helsingin Ruoholahdessa, Lontoossa ja Tukholmassa järkyttävät niin ison tietoturvayhtiön työntekijöitä kuin suurta yleisöä. Poliisi yrittää epätoivoisesti löytää johtolankoja.

Jenni joutuu selvittämään Tekacorpin riskejä ja pohtii samalla, nivoutuvatko yövartijoiden murhat yhtiön toimintaan. Monet seikat surmatöiden tiimoilla viittaavat vahvasti tähän. Yritysjohdon keskinäiset suhteet paljastuvat kireiksi, salaisuuksia urkitaan ja toisia peitellään.

Kuka on salaperäinen hahmo, joka vilahtaa niin Lontoossa järjestetyssä sijoittajatilaisuudessa kuin muissakin yhteyksissä? Mies, joka vaihtaa nimeä ja maata.

Jenni Talven ja Kalle Viiman vastaperustettu yhtiö tutkii Tekacorpin lähipiiriä, yövartijat ovat olleet ulkopuolisen yhtiön palkkalistoilla. Löytyisikö ratkaisu sieltä? Tapahtumat kehittyvät vauhdilla, ja kaikki näyttää vievän murhapyörteeseen, jolla ei ole loppua.

Salaisuuksien verho avautuu lopulta Jennille Suomen salomailla.

☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja