Ulla Viertola : Oman keisarien aikakirjat 1-3 ; Mosaiikkilintu, eli, Petoksen, kasvamisen ja uskollisuuden tarina ; Tuulihevonen ; Arokissan aika

33,50 € Alkuperäinen hinta 42,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
0491299

Mosaiikkilintu on tarina petoksesta, uskollisuudesta ja kasvamisesta. Se on Oman keisarien aikakirjat -saagan avaava ainutlaatuinen kotimainen fantasiaseikkailu.

Tarinan näyttämönä on syrjäinen Oman valtakunta. Keisari on kuollut, ja hänen poikansa Adulkar on noussut valtaistuimelle. Nuori keisari on epäkypsä ja kokematon, mutta hän haluaa hoitaa työnsä kunnolla. Ei ole hänen vikansa, että Omalle elintärkeä joki kuivuu, ja koko valtakunnan tulevaisuus on vaakalaudalla.

Keisarillinen unennäkijä varoittaa Adulkaria vihaisista vesihengistä, ja tämä lähtee matkalle niitä lepyttämään. Joen kuivumiseen liittyy kuitenkin synkkiä salaisuuksia. Unennäkijä ja armeijan ylin upseeri toimivat epärehellisesti: Adulkar syöstään vallasta ja hänen henkensä on vaarassa. Keskeltä autiomaata hänet pelastaa neniäinen, muuan mitätön olento, jota valta ei kiinnosta ja jonka avustamana Adulkar jatkaa vesihenkien etsimistä.

Oma nöyrtyy vallananastajan rautanyrkin alla, mutta aatelisrouva Aurelia tahtoisi tyttärensä Elenjan keisarinnaksi eikä alistu petokseen. He pakenevat kaupungista ja alkavat lietsoa kansaa kapinaan. Elenja on kummallinen tyttö, joka pystyy aistimaan ihmisten tunnetiloja ja lähettämään tuntoja toisille. Taistelussa hänen tunneaseensa voima on mahtava.

Ulla Viertolan esikoisteos puhuu viisaasti ja taitavasti ystävyydestä ja vallanhimosta. Kirjassa käsitellään syvällisesti myös sitä, kehen ja mihin maailmassa voi uskoa ja luottaa.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäUlla Viertola
Teoksen nimiOman keisarien aikakirjat 1-3 ; Mosaiikkilintu, eli, Petoksen, kasvamisen ja uskollisuuden tarina ; Tuulihevonen ; Arokissan aika
Kielisuomi
Verokanta-
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja