Unna Lehtipuu : Ruuturitari ja digidonna : lapsi matkalla mediaan (UUDENVEROINEN)

Alkaen 5,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
0088816

Mediasta on tullut perheen kolmas vanhempi, jolta lapsi oppii ison osan tiedoistaan. Siksi olisi tärkeää, että lapsen mediasuhde on hyvä ja rakentava. Media voi ruokkia luovuutta ja maustaa arkea ja leikkejä. Mutta jos se pääsee valtaamaan pääroolin lapsen elämässä, ollaan vaaravyöhykkeellä.

Ruuturitari ja digidonna pohtii median antamia hyviä sykäyksiä perheen arkeen, mutta ei ummista silmiään sen haitoilta. Kirja käsittelee moniulotteisesti lapsen ja median kohtaamista. Miten lapsi kokee ja tulkitsee asioita, mikä on sopiva pelkokerroin ja annos mediaa, tarttuvatko tunteet ruudulta? Entä kuinka media vaikuttaa lapsen identiteetin ja seksuaalisuuden kehittymiseen tai hänen lahjakkuuteensa? Miten suojella lasta mediahaitoilta? Mukana on paljon käytännönläheisiä vinkkejä vanhemmille ja kasvattajille, eri alojen asiantuntijoiden kommentteja ja esimerkkejä elävästä elämästä.

Unna Lehtipuu on työskennellyt toimittajana useissa eri medioissa, sähköisissä sekä painetuissa. Tällä hetkellä hän on Ulkopolitiikka-lehden toimituspäällikkö ja viestintäkouluttaja.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäUnna Lehtipuu
Teoksen nimiRuuturitari ja digidonna : lapsi matkalla mediaan
Kielisuomi
Verokanta-
Avainsanatlapset, joukkoviestimet, media, mediakasvatus
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja