Alennus

Valeri Panjuskin : Mihail Hodorkovski : hiljaisuuden vanki : tarina siitä, miten ihminen Venäjällä muuttuu vapaaksi ja mitä siitä seuraa hänelle (UUSI)

Normaali hinta: 10,00 €

Alennushinta 8,00 €

Vaaditut kentät

Lisätiedot

Lisätiedot

Tekijä Valeri Panjuskin
Teoksen nimi Mihail Hodorkovski : hiljaisuuden vanki : tarina siitä, miten ihminen Venäjällä muuttuu vapaaksi ja mitä siitä seuraa hänelle (UUSI)
Kustantaja Tammi
Painovuosi 2007
Painos 1
Sidonta Sidottu kansipaperein (kovakantinen)
Sivumäärä 265
Alkuteos Uznik tisiny
Kieli suomi
ISBN 9789513138158
Kuntoluokitus (K1-K5) K5 (uusi)
Muuta uusi ja lukematon kirja
Muuta Uusi, lukematon kirja
Takateksti HAIL HODORKOVSKI - HILJAISUUDEN VANKI on kuvaus Hodorkovskin tiestä Komsomoljohtajasta pankkiiriksi ja öljy-yhtiön saneeraajaksi sekä häneen kohdistuneesta ajojahdista, jonka seurauksena Hodorkovski tuomittiin yhdeksäksi vuodeksi vankeuteen. Teos selvittää ansiokkaasti 1990-2000-luvun Venäjällä tapahtuneen yksityistämisen, suuromaisuuksien muodostumisen sekä oligarkkien yhteydet Kremliin ja ajan politiikkaan. Lainsäädäntö oli puutteellista ja ristiriitaista, ja ainoa keino saada yrityselämä jalkeilleen oli oikoa mutkissa. Putinin noustua valtaan alkoi liberaalin politiikan alamäki. Uudet vallanpitäjät halusivat suitsia suuromistusten avulla hankitun poliittisen ja mediavallan, ja siihen tarkoitukseen Hodorkovskista saatiin näyttävä uhri. Toimittaja Valeri PanjuSkin on haastatellut kirjaa varten paitsi Hodorkovskia, myös hänen asianajajiaan, työtovereitaan, alaisiaan, vaimoaan ja vanhempiaan. MyösHodorkovskin vastustajat saavat äänensä kuuluviin. Kirja etenee dekkarin tavoin avaten kohta kohdalta tapahtumaketjun, joka lopulta johti Hodorkovskin tuhoamiseen. Kirjassa on Mihail Hodorkovskin ainutlaatuisia kirjeitä vankilasta. Haluaisin elää normaalissa_x000D_ maassa. Mutta täällä.
Korkeus (mm) 205
Paksuus (mm) 22
Syvyys (mm) 130
Paino (g) 328.0000
Veroluokka Alv 10 %
Postikulu Suomessa 3,9 € (tilattaessa vain tämä yksittäinen tuote - koko tilauksen postikulu on aina maksimissaan 7,5 € tuotemäärästä riippumatta)
Asiasanat henkilöhistoria, liikemiehet, henkilökuvat, oligarkia
  Loading...