Virpi Pahkinen : Käärmeensyöjä (UUSI)

Alkaen 8,00 € Alkuperäinen hinta 11,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
0149154

Virpi Pahkinen on tunnetuimpia pohjoismaisia soolotanssijoita. Teoksillaan hän on luonut itsestään käsiteen, jonka kiertueet ovat loppuunmyytyjä ympäri maailman. Töissään Pahkinen yhdistää ennakkoluulottomasti mennyttä ja tulevaa, metafyysisiä ja shamanistisia kohtaamisia, itää ja länttä.

Käärmeensyöjässä Pahkinen kertoo tanssijan työstään mutta myös paljosta muusta. Hän on nähnyt niin Shanghain, Mexico Cityn, Beirutin, Barcelonan, New Yorkin, Tel Avivin, Kautokeinon kuin Ulan-Batorin.

Aistivoimainen, hurmaava, kevytkenkäinen, intiimi. Käärmeensyöjää voi kuvailla monin adjektiivein, ja samalla se pakenee määrittelyjä. Se on päiväkirja, matkakirja, tanssikirja. Se on tärkeää luettavaa kaikille, joita kiinnostaa, miten taide syntyy ja mistä taiteilija löytää ilmaisunsa, luomisvoimansa, maailmansa.

Andalusialaisesta alkulämmittelystä hiljaisuuden aakkosiin. Ingmar Bergmanin maitotytöstä käärmeensyöjäksi. Rituaalisen hautajaismusiikin askelista pitkään asanaan. Käärmeensyöjä poimii yksityiskohdissaan huikaisevia, rehellisyydessään riipaisevia yrttejä muistojen puutarhasta - ja elää jokaisen hetken täysillä.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäVirpi Pahkinen
Teoksen nimiKäärmeensyöjä
Kielisuomi
Verokanta-
Avainsanatmuistelmat, tanssijat, nykytanssi
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja