Virve Sammalkorpi : Kahvila Dominokujalla (UUSI)

Alkaen 5,00 € Alkuperäinen hinta 10,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
0088881

"Sinä tarvitset säpinää, tyttö, säihkettä elämään, Väinö totesi. - Mutta aloitetaan nyt vaikka kahvikupposella ja parilla masariinileivoksella paremman puutteessa."

Katilla on puolen vuoden ikäinen poikavauva. Hän on juuri muuttanut miehensä Henkan kanssa uudelle asuinalueelle keskelle peltoja. Kun Henkka joutuu lähtemään isänsä sairasvuoteen ääreen, Kati jää yksin lapsen kanssa. Yksinäisyys ja työtaakka ovat raskaita, mutta onneksi on olemassa Väinö. Miehen elämä on ihailtavan helppoa, ylellistä ja ennen kaikkea jännittävää. Väinön kanssa Kati pääsee paikkoihin, joista hän voisi muuten vain haaveilla. Väinö myös tutustuttaa hänet iloiseen seurueeseen, pianistiin nimeltä Toivo ja nuoriin naisiin, Lillaniin ja Selmaan. He tuovat Katin elämään hänen kipeästi kaipaamiansa sosiaalisia suhteita, elämäniloa ja yllätyksellisyyttä. Heidän kanssaan aika menettää merkityksensä.

Virve Sammalkorpi on kirjoittanut kiehtovan ja yllättävän, modernin tarinan, joka kiusoittelee lukijaa viittauksilla menneeseen maailmaan, mutta ottaa kantaa myös tässä ajassa puhutteleviin teemoihin. Kahvila Dominokujalla on rakastettava, viihdyttävä ja koskettava romaani kaikille, jotka aina joskus haluaisivat olla jossain muualla.

Virve Sammalkorpi on syntynyt vuonna 1969 Helsingissä. Sammalkorven nykyinen kotipaikka on Sipoon Nikkilä. Sammalkorpi on opiskellut suomen kieltä ja viestintää ja suorittanut maisterin tutkinnon. Hän työskentelee copywriterina helsinkiläisessä mainostoimistossa.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäVirve Sammalkorpi
Teoksen nimiKahvila Dominokujalla
Kielisuomi
Verokanta-
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja