Visa Nurmi : Mojo : uusia ruokarytmejä hella hehkuen! : it's working

Alkaen 13,50 € Alkuperäinen hinta 17,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
0479567

Visa Nurmi ja Antti Vahtera ovat kymmenennen ruokakirjansa kunniaksi kutsuneet kolmanneksi solistiksi maailmankuulun jazzpianistin Iiro Rantalan, hauskan sanankäyttäjän ja armoitetun herkkusuun.

Meren äärellä Turun saaristossa, tynkä-Sipoossa ja Barcelonan ympäristössä on syntynyt täysin uudenlainen ruokanautintokokonaisuus, Mojo.

Kirjassa aukenee, mitä Mojo merkitsee niin taikakaluna, kastikkeena kuin musiikkiterminäkin. Ja miten nämä herrat sitä tulkitsevat. Mojon kattaukseen kuuluu pöydän antimien lisäksi elävää musiikkia ja musiikkisuosituksia sekä tunnelmointia keittiössä ja ruoan äärellä.

Mojo levittäytyy myös verkkoon. Samalla kun kirja ilmestyy, aukeavat kirjan verkkosivut. Sivuilta löytyy uusia ideoita, kuvasarjoja, kirjaa täydentäviä reseptejä sekä mahdollisuus ladata Iiron säveltämä ja soittama kirjan nimikappale.

Mojo-maailma on yllätyksiä täynnä. Ruoka ei rajaudu alueellisesti minnekään eikä muitakaan raja-aitoja tunneta. Löytyykö listalta fish & chips? Laulaako Antti? Mitä on Mojo-lohi? Kuinka tehdään Mojo-pussi?

Tekijöiden aikaisemmista kirjoista tuttu ruoan tekemisen ilo ja helppous sekä reseptien takuuvarma toimivuus ovat vahvasti mukana. Samoin myös upeat Seilo Ristimäen ottamat ruokakuvat. Niinpä Mojo maistuu ja näyttää hyvältä, vakuuttavat Antti, Iiro ja Visa!

Nurmen ja Vahteran edellinen kirja, Skandimania, kilpaili Vuoden keittokirja -tittelistä vuoden 2007 finaalissa.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäVisa Nurmi
Teoksen nimiMojo : uusia ruokarytmejä hella hehkuen! : it's working
Kielisuomi
Muut tekijätAntti Vahtera & Iiro Rantala
Verokanta-
Avainsanatruokaohjeet, ruoanvalmistus, keittokirjat, ruokakulttuuri
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja