Yasmina Reza : Sarastus : vuosi Nicolas Sarkozyn kanssa (UUSI)

Alkaen 7,50 € Alkuperäinen hinta 9,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
0111356

Millainen on mahtimies kulissien takana? Näytelmäkirjailija Yasmina Rezan dokumenttiromaani Sarastus piirtää kiehtovan henkilökuvan Ranskan presidentistä Nicolas Sarkozysta. Reza sai kulkea Sarkozyn mukana presidentinvaalikampanjan ajan ja kirjata ylös kaiken näkemänsä ja kuulemansa. Sarkozy antoi Rezalle alusta alkaen täysin vapaat kädet eikä puuttunut kirjan sisältöön.

Reza kuvaa Sarkozya kuin näyttelijää, joka valmistautuu pukuhuoneessaan elämänsä suurimpaan ensi-iltaan. Sarkozyn ympärillä pyörivät kuninkaantekijät kirjoittavat tämän puheet, ohjeistavat, opastavat, meikkaavat, pukevat, tukevat ja kuulevat usein myös kunniansa. Sarkozyn moukkamaisen puolen kuvaukset yhdistyvät hellyttäviin kuvauksiin miehestä, joka innostuu hienosta rannekellosta tai julkkisseurasta kuin pikkupoika.

Yasmina Reza on kotimaassaan tunnettu vasemmistolainen älykkö, joten kirjaprojekti oikeistolaisesta presidenttiehdokkaasta herätti suurta mielenkiintoa heti alkumetreistä lähtien. Sarastuksesta tulikin yksi viime vuoden myydyimmistä kirjoista Ranskassa. Kirjan käännösoikeudet on tähän mennessä myyty kolmeentoista maahan aina Yhdysvaltoja myöten.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäYasmina Reza
Teoksen nimiSarastus : vuosi Nicolas Sarkozyn kanssa
AlkuteosL'aube le soir ou la nuit
Kielisuomi
Muut tekijätLotta Toivanen
Verokanta-
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja