Välkommen!

Finlandia Kirja

Välkommen till Nordens största antikvariat!

• världens största webbshop för finskspråkiga böcker

• enkel att använda både på dator och mobil

• kontinuerligt växande urval av litteratur

Finlandia Kirja är ett antikvariat på webben

Finlandia Kirja är en finländsk bokhandel som samtidigt också är det största antikvariatet i Norden, och den största webbshopen för finskspråkig litteratur. Det är lätt att hitta bokskatter och samlarobjekt på våra webbsidor, och beställa hem dem snabbt och enkelt. Finlandia Kirja gör det lätt för dig att hitta just de begagnade böcker du söker, utan att behöva genomsöka åtskilliga antikvariat eller betala flera postavgifter till olika antikvariat på webben. Från Finlandia Kirja webbsidan kan du beställa begagnade böcker förmånligt och enkelt. Ett noggrant lagringssystem av böckerna och fokus enbart på webbförsäljning garanterar att vi också har boken du beställt i lager - vare sig det är frågan om en eller flera böcker, bokserier, tidningar eller serietidningar. Du hittar även verkliga samlarskatter till din egen bokhylla, tillförlitligt och omsorgsfullt packade. Finlandia Kirja är ett allmänt antikvariat, och vi erbjuder webbens bredaste sortimentet av böcker från olika ämnesområden. Vår kundbetjäning hjälper gärna till med alla frågor gällande köp eller försäljning av böcker, produktuppgifter, beställning eller andra frågor, både per e-post och telefon - tag kontakt!

 

Hur fungerar Finlandia Kirja?

Om du letar efter en speciell bok eller verk av en specifik författare kan du göra en sökning på sökfältet i webbshopens övre kant. Om du är intresserad av ett visst ämne, eller en viss typ av skönlitteratur, kan du bläddra igenom produkterna enligt ämnesområde och bekanta dig med bokens egenskaper genom heltäckande och noggrant formulerade produktbeskrivningar samt skickgradering. När du hittat böckerna du söker, kan du göra en beställning med endast några klick, också direkt hem till dig om du så önskar. Betalningen kan skötas med de mest vanliga betalningssätten, från nät- och kortbetalning till Bitcoin och PayPal. Bokbeställningarna postas dagligen, så man behöver inte vänta länge på den efterlängtade läsupplevelsen. Finlandia Kirja webbshoppen fungerar också bra som mobilversion, så du kan beställa böckerna varhelst du befinner dig. Vi hoppas att du är så nöjd med vår webbshop, att du också vill rekommendera oss för dina vänner. Efter att du registrerat dig, erbjuder vi dig inköpsmedel för de inköp som görs av nya kunder du har bjudit in - läs mer!

Webbokhandeln erbjuder ett brett sortiment av läsupplevelser - såväl begagnade som nya verk

Facklitteratur – fakta från gångna tider till idag

Finlandia Kirja är ett bokantikvariat där hyllorna dignar av verk som har publicerats under årtionden och sekel, ett brett sortiment från olika ämnesområden. Vi har ett betydande urval av bl.a. historia och krigshistoria, naturvetenskap, rättsvetenskap och företagsekonomi, samt olika hobbyverksamheter. En antikvariatbokhandel erbjuder en mera mångsidig och spännande litteraturexpedition till olika ämnesområden. Gamla böcker innehåller mycket sådan information som kan vara omöjlig att hitta i färskare utgåvor. Om du inte vet det exakta namnet på boken du söker, kan du även söka med endast referensord - webbshopen visar dig ett urval av litteratur som berör ämnet.

Facklitteratur »

Skönlitteratur – oräkneliga historier från Tove Jansson till Tolkien

I vårt antikvariat finns ett stort antal romaner indelade enligt ämnesområde, självbiografier, diktsamlingar och även gamla samlarobjekt. Ingenting avleder tankarna efter en hektisk dag så väl som en bra historia. Som Matti Pietilä från Finlandia Kirja antikvariatet har sagt: “Människan borde få ladda batterierna efter arbetsdagens ljus- och ljudförorening som vi dagligen belastas med i form av mobiltelefoner, tabletter, bärbara datorer och även e-böcker, av vilka alla kräver laddning efter att man använt dem - tag en traditionell bok i din hand och förflytta dig genast till en annan värld, där kan du också ladda dina egna batterier!” Finlandia Kirja erbjuder alla och envar någonting att läsa eftersom vi strävar till att betjäna alla våra kunder, oberoende av vilken typ av litteratur man har förkärlek till. Vare sig du älskar klassiska romaner eller romantiska böcker, thrillers eller fantasylitteratur - hos oss hittar du dem alla!

Skönlitteratur »

Barnböcker, ungdomsböcker och tecknade serier

Finlandia Kirja erbjuder spännande och rolig läsning även för barn och ungdomar. Nu för tiden läser ungdomarna mest fantasy och science fiction-litteratur, och det har vi hyllmetervis av i vårt antikvariat - avsevärt mer än någon annan bokhandel i Finland. Största delen av dem är i utmärkt skick, nästintill i nyskick, så hos oss får du också gåvotips. Du kan också hitta riktiga skatter i vårt urval; de som är bekanta från barndomen, sagoklassiker som under tidens gång har försvunnit eller gått sönder och tidlösa berättelser. I vårt serieantikvariat finns tusentals serietidningar. Tyngdpunkten hos oss ligger speciellt på seriealbum i gott skick, men även Aku Ankka (Kalle Anka) pocket böcker, manga och western-serier har vi gott om.

Barn och ungdomar »
Tecknade serier »

  Laddar...