Välkommen!

David Morrell : Kiven veljet

4,50 €
Såld

Mer information

Mer information

Författare David Morrell
Titel Kiven veljet
Förlag Koko kansan kirjakerho
Tryckår 1987
Upplagan KK
Bandtyp Inbunden med skyddsomslag
Antal sidor 467
Originaltitel The fraternity of the stone
Språk finska
Annan författare Kokko, Karri
ISBN 9518640785
Skick (K1-K5) K3- (gott -)
Övrig information hieman kulumaa , kansipapereiden kunto: pientä kulumaa, kansissa tahraumaa, samoin hieman sivuilla kirjan keskiosassa, pääasiassa sivujen reunoilla, selkämyksessä hieman vinoutta
Bakpärmens text Kaikki kammiot olivat ankaran paljaita. Asukkaat olivat tulleet sinne vapaaehtoisesti, pukeutuneet samanlaiseen asuun ja luopuneet kaikesta henkilökohtaisesta. Nyt munkkien oli pitänyt luopua myös hengestään. Luostari oli muuttunut hautakammioksi. Ainut murhaajalta säästynyt oli Drew MacLane, katumuksen tekijä, entinen ammattitappaja. Drevv tiesi että vain hän oli ollut kohde, että menneisyys oli vihdoin saanu hänestä otteen. Hänen olisi löydet tävä uudelleen tappajanvaistonsa ja mentävä maailmaan, jonka hän oli hylännyt Hänen olisi metsästettävä ja tuhottava miehet ja organisaatio, jotka olivat hävittäneet hänen viimeisen toivonsa rauhasta.
Höjd (mm) 210
Tjocklek (mm) 35
Djup (mm) 140
Vikt (g) 614.0000
Tax Class Marginalbeskattning
Utskick kostnader (inhemsk) 7,5 € (tilattaessa vain tämä yksittäinen tuote - koko tilauksen postikulu on aina maksimissaan 7,5 € tuotemäärästä riippumatta)
  Laddar...