Välkommen!

Försäljning

Robin McGraw : Sydämestäni

Ordinarie pris 10,00 €

Special Price 5,50 €

* Required Fields

Mer information

Mer information

Författare Robin McGraw
Titel Sydämestäni
Förlag Päivä
Tryckår 2007
Upplagan 1
Bandtyp Inbunden med dekorerat kartonnage (kovakantinen)
Antal sidor 231
Originaltitel Inside my heart
Språk finska
Annan författare Merja Pitkänen
ISBN 9789524752282
Skick (K1-K5) K3 (gott)
Övrig information kirja pääosin oikein hyvässä kunnossa, mutta kannet on sidottu sivuihin vinoon ja osalla sivuista teksti on hieman vinossa.
Övrig information Kirja pääosin oikein hyvässä kunnossa, mutta kannet on sidottu sivuihin vinoon, osalla sivuista teksti on hieman vinossa.
Bakpärmens text OLET NÄHNYT HÄNET televisiossa miehensä, "tohtori Philin", ohjelmissa. Nyt on aika keskustella hänen itsensä kanssa: Sydämestäni kirjassa Robin McGravv puhuu ihmiseltä ihmiselle innostaen tietoisiin valintoihin, jotka johtavat entistä rikkaampaan, onnellisempaan ja merkityksellisempään elämään. Robin kuvaa lapsuusvuosiaan, seurusteluaikojaan ja avioliittoaan, kahden pojan kasvattamista ja oman asemansa omaksumista miesten maailmassa. Hän on saanut osansa ahdistuksista, mutta ei ole suostunut sivustaseuraajaksi. Samalla kun hän kertoo syvästä uskostaan Jumalaan, hän rohkaisee lukijaa tekemään valintoja, joista heijastuvat syvällä sydämessä olevat, kaikkein tärkeimmät asiat ja suurimmat tavoitteet. Vaikka Robin McGraw on naimisissa tohtori Philin, "Amerikan terapeutin" kanssa, hän on itsenäinen nainen. Sydämestänikirja vie lukijan tämän hauskan, kipakan ja viisaan naisen tarinaan — naisen, joka on ylpeänä ainutlaatuisuudestaan hyväksynyt vahvasti oman identiteettinsä.
Höjd (mm) 220
Tjocklek (mm) 22
Djup (mm) 140
Vikt (g) 324.0000
Tax Class Marginalbeskattning
Utskick kostnader (inhemsk) 3,9 € (tilattaessa vain tämä yksittäinen tuote - koko tilauksen postikulu on aina maksimissaan 7,5 € tuotemäärästä riippumatta)
Nyckelord muistelmat, julkisuuden henkilöt, aviopuolisot, psykologit

Finlands starkaste platina 2014-2019

  Laddar...