Arja Koriseva : Kuningatar Arja : ammattina artisti - Ammattina artisti

€8.00
In stock
Only %1 left
SKU
P-KUNI-BF6964

Arja Koriseva on ollut arvaamattoman ja armottoman viihdemaailman huipulla yli 25 vuotta. Tämä kirja paljastaa, miten se on ollut mahdollista.

Millaiseen maailmaan ihminen astuu, kun hänestä tulee julkisuuden henkilö? Miten hänen täytyy pitää huolta itsestään? Mitä läheisiltä vaaditaan? Millainen rooli on onnella ja millainen verkostoilla? Kuinka paljon luonne ratkaisee? Entä kunnianhimo? Kuinka kovaa hintaa urastaan joutuu maksamaan? Pitääkö menestyvässä artistissa yhdistyä lahjakas taiteilija, huippu-urheilija, taitava poliitikko ja kansanihminen"

Omien kokemuksiensa pohjalta Arja Koriseva kertoo, millaista on olla ammatiltaan artisti. Mukana muun muassa tangokuningatar-vuosi, tanssisolistiksi 13-vuotiaana, urasuunnittelu, salaisuudet pukeutumisessa ja meikkaamisessa, työmoraali, ilo ja positiivisuus, julkisuuden hallinta sekä yleisö ja ihailijat.

Kirja on tarkoitettu heille, jotka haaveilevat tähteydestä, mutta myös kaikille heille, jotka haluavat kurkistaa viihdemaailman kulissien taakse ja Arjan omaan elämään.

More Information
Categories
AuthorArja Koriseva
TitleKuningatar Arja : ammattina artisti - Ammattina artisti
LanguageFinnish
CoauthorsHellevi Pouta
Tax Class-
Keywordslaulajat, viihdemusiikki, viihdetaiteilijat, esiintyminen
☎ +358 40 541 9287 (weekdays from 8:00 to 15:00)
Copyright © Finlandia Kirja