Assia Rabinowitz : Kööpenhamina : kartta+opas : nähtävyydet, ostokset, ravintolat, menopaikat

€6.00
In stock
Only %1 left
SKU
P-KOOP-B92702

Elämäniloinen Kööpenhamina on Tanskan pääkaupunki, joka tarjoaa runsaasti nähtävää ja koettavaa kaiken ikäisille. Tunnelma on keskieurooppalainen ja vapaamielinen, silti kaupunki on rauhallinen ja turvallinen sekä pohjoismaisen siisti ja toimiva.

Kartta+0pas Kööpenhaminan neljäs, uudistettu painos on tutuksi tulleeseen tapaan kartta-aukeamien ympärille nerokkaasti rakennettu helppokäyttöinen matkaopas, jossa kaupunki on jaettu kuuteen osa-alueeseen. Jokaiselta alueelta esitellään lyhyesti mutta informatiivisesti tärkeimmät nähtävyydet sekä huolella valikoitu joukko ravintoloita, baareja, kahviloita, klubeja, konsertti- ja teatterisaleja, ostospaikkoja jne.

Oppaan alussa on perustietoja kohteesta sekä paljon muuta hyödyllistä tietoa ja vinkkejä, loppuosassa mm. hotellisuosituksia sekä tietoa julkisesta liikenteestä.

Kartta+opas sarjassa ilmestyy alkuvuodesta 2014 kolme uutuustitteliä (Oslo, Sisilia ja Varsova) sekä uudistettu painos Barcelonasta, Berliinistä, Hampurista, Kööpenhaminasta, Lontoosta, Mallorcasta, Milanosta, New Yorkista, Venetsiasta ja Wienistä.

More Information
Categories
AuthorAssia Rabinowitz
TitleKööpenhamina : kartta+opas : nähtävyydet, ostokset, ravintolat, menopaikat
Original titleCopenhague
LanguageFinnish
CoauthorsAuri Paajanen & Manuel Sanchez
Tax Class-
Keywordsnähtävyydet
☎ +358 40 541 9287 (weekdays from 8:00 to 15:00)
Copyright © Finlandia Kirja