Bo Söderström : Mitä koiralla mielessä

€22.00
In stock
Only %1 left
SKU
P-MITA-62AB5A

Mitä koiralla mielessä on uusinta tutkimustietoa sisältävä, helppotajuinen tietokirja koirista ja niiden käyttäytymisestä koiran omistajille ja kaikille koirien ystäville.

Ovatko koirat oikea- vai vasentassuisia? Miten koira koulutetaan olemaan yksin kotona? Suhtautuuko koira negatiivisesti sellaiseen ihmiseen, joka käyttäytyy ikävästi sen omistajaa kohtaan? Kuinka paljon koiran ja suden käytöksessä on synnynnäistä ja paljonko seurausta kasvuympäristöstä? Pitääkö paikkansa, että mopsilla on huonompi hajuaisti kuin saksanpaimenkoiralla"

Mitä koiralla mielessä vastaa kaikkiin näihin kysymyksiin ja moniin muihin. Teos tiivistää ja yleistajuistaa ajankohtaista tutkimustietoa ihmisen parhaasta ystävästä. Tieteellisiä artikkeleita koiran käyttäytymisestä julkaistaan nyt ahkerammin kuin koskaan - noin yksi vuoden jokaisena päivänä. Tietämys koirista lisääntyy vauhdilla, ja kiinnostavin uusin tieto on nyt tässä kirjassa.

Kirjassa perehdymme koirien kasvatukseen ja tärkeään pentuaikaan. Saamme vastauksen kysymykseen miksi pentuiän tapahtumat vaikuttavat koiraan vielä aikuisiälläkin. Kirjassa on uutta tietoa koiran ja ihmisen välisestä vuorovaikutuksesta ja opastusta siihen, miten saamme koiran kiintymään itseemme. Opimme ymmärtämään koirien elekieltä, psykologiaa ja käyttäytymistä. Söderström on tutkinut koirien terveyden edellytyksiä ja kertoo, mitkä tekijät pidentävät koirien elinikää. Tämän kirjan luettuasi ymmärrät koiraasi ja osaat huolehtia siitä paljon entistä paremmin.

Tutkija Bo Söderström on biologi ja hän työskentelee päätoimittajana Ruotsin kuninkaallisessa tiedeakatemiassa Tukholmassa, jonka tehtävänä on erityisesti luonnontieteiden edistäminen. Häneltä on aikaisemmin ilmestynyt suomeksi teos Mitä kissalla mielessä (Docendo 2017).

More Information
Categories
AuthorBo Söderström
CoauthorsNina Mäki-Kihniä & Anders Rådén
TitleMitä koiralla mielessä
Original titleHur tänker din hund?
LanguageFinnish
Tax Class-
Keywordslemmikkieläimet, koira, etologia, palveluskoirat, koiraeläimet, eläinten käyttäytyminen, eläinten koulutus, ihminen-eläinsuhde
☎ +358 40 541 9287 (weekdays from 8:00 to 15:00)
Copyright © Finlandia Kirja