Claes Andersson : Jokainen sydämeni lyönti : merkintöjä elämästäni

As low as €18.00
In stock
Only %1 left
SKU
P-JOKA-2C3B02

Yksi ihmiselämä. Yksi elämäntarina. Muistettu ehkä oikein tai väärin.

Claes Anderssonilla on takanaan yli 70 vuotta, joiden aikana hän on itseään säästämättä ollut mukana yhdessä jos toisessa, lääkärinä ja kulttuuri-ihmisenä. Jokainen sydämeni lyönti kertoo tästä miehestä, jolla on hyvä sydän, melankolinen mieli ja halu auttaa muita.

Andersson on meille tuttu tuntematon, mutta julkisen imagonsa tuolta puolen hän paljastaa paljon sellaista, mitä emme ole tienneet. Leppoisa ja humoristinen teos ei väistä viiltäviäkään kuvia.

Andersson muistelee lapsuuttaan, vuosiaan alkoholistien ja mielenterveyspotilaiden parissa, kansanedustajana ja ministerinä ja kertoo paljon jazzista, kirjallisuudesta ja jalkapallosta. Hän kirjoittaa myös rakkaudesta, kuolemasta, unista, peliriippuvuudestaan, matkoistaan ja sukupolvensa yrityksistä tehdä maailmasta parempi paikka. Mukavan miehen muistelmissa on tilaa hyville ystäville, sukulaisille, kollegoille ja elämänkumppaneille.

Jokainen sydämeni lyönti on enemmän langanpätkiä kuin suuri punainen kerä. Andersson käyttää kirjassa impressioita ja oikukkaita mielleyhtymiä, leikkii muistin laikkupaikoilla ja unohtaa kaikkein ikävimmät asiat.

More Information
Categories
AuthorClaes Andersson
TitleJokainen sydämeni lyönti : merkintöjä elämästäni
Original titleVarje slag mitt hjärta slår
LanguageFinnish
Tax Class-
☎ +358 40 541 9287 (weekdays from 8:00 to 15:00)
Copyright © Finlandia Kirja