Clare Ferguson : Ihania makuja
Bulguri, polenta ja basmati ovat tuttuja, mutta mitä ovat madras, somennuudelit, akebia tai
valkoinen tee?
Miten valita hyviä raaka-aineita? Entä miten hyödyntää maailmanlaajuisen ruokatorin parhaita
tuotteita"
Makunystyröitä hivelevä käsikirja esittelee yli 500 kiehtovaa ruoanvalmistusainetta, raaka-ainetta ja
maustetta eri maiden keittiöistä sekä perehdyttää niiden ominaisuuksiin, käyttöön ja säilytykseen.
Mukana on niin tuttuja perusaineksia kuin eksoottisia erikoisuuksia.
Esiteltäville kuiva-aineille, juomille, mausteille ja apuaineille on yhteistä se, että ne kaikki on
säilötty tai pakattu, joten ne voidaan ostaa etukäteen ja niitä on mahdollista varastoida kotona
viikkoja tai jopa kuukausia.
Yli 70 herkullista ruokaohjetta suolassa kypsennetystä meriahvenesta inkiväärivanukkaaseen
innostavat käytännön kokeiluihin kotikeittiössä.
Suomentaneet Riitta Mustonen ja Heli Kuusipalo
Categories | |
---|---|
Author | Clare Ferguson |
Title | Ihania makuja |
Original title | Food for cooks |
Language | Finnish |
Coauthors | Heli Kuusipalo & Riitta Mustonenym. |
Tax Class | - |
Keywords | ruokaohjeet, ruoanvalmistus, mausteet, raaka-aineet |