Clare Ferguson : Ihania makuja
Bulguri, polenta ja basmati ovat tuttuja, mutta mitä ovat madras, somennuudelit, akebia tai
valkoinen tee?
Miten valita hyviä raaka-aineita? Entä miten hyödyntää maailmanlaajuisen ruokatorin parhaita
tuotteita"
Makunystyröitä hivelevä käsikirja esittelee yli 500 kiehtovaa ruoanvalmistusainetta, raaka-ainetta ja
maustetta eri maiden keittiöistä sekä perehdyttää niiden ominaisuuksiin, käyttöön ja säilytykseen.
Mukana on niin tuttuja perusaineksia kuin eksoottisia erikoisuuksia.
Esiteltäville kuiva-aineille, juomille, mausteille ja apuaineille on yhteistä se, että ne kaikki on
säilötty tai pakattu, joten ne voidaan ostaa etukäteen ja niitä on mahdollista varastoida kotona
viikkoja tai jopa kuukausia.
Yli 70 herkullista ruokaohjetta suolassa kypsennetystä meriahvenesta inkiväärivanukkaaseen
innostavat käytännön kokeiluihin kotikeittiössä.
Suomentaneet Riitta Mustonen ja Heli Kuusipalo
* The description may refer to a different version of the product. Details mentioned in the description, such as accessories, may not be part of the product you have selected. For detailed information about the product you have selected, please refer to the feature list below.
Categories | |
---|---|
Author | Clare Ferguson |
Coauthors | Heli Kuusipalo & Riitta Mustonenym. |
Title | Ihania makuja |
Original title | Food for cooks |
Keywords | ruokaohjeet, ruoanvalmistus, mausteet, raaka-aineet |