Conchita Wurst : Minä, Conchita : we are unstoppable

€8.00
In stock
Only %1 left
SKU
P-MINA-38EDD0

Thomas Neuwirth, joka tunnetaan paremmin nimellä Conchita Wurst, säväytti vuonna 2014 miljoonia Euroviisu-faneja ympäri Euroopan. Upeaksi naiseksi pukeutunut parrakas laulaja voitti viisut kappaleella "Rise Like a Phoenix". Menestys herätti paitsi haltioitunutta innostusta myös vastalauseita ja tappouhkauksia.

Parrakkaan drag queenin sanat voiton hetkellä, "Meitä ei voi pysäyttää", oli piikki homofobiselle Venäjälle ja Itä Euroopalle. Conchita Wurstin suosio ei kuitenkaan rajoitu sukupuolija seksuaalivähemmistöihin. Hän on levyttävä ja maailmaa kiertävä artisti, malli ja kulttuuri-ikoni. Hänen lahjakkuuttaan ja rohkeuttaan ihailevat kuuluisuudet Elton Johnista Cheriin ja Karl Lagerfeldiin.

Kirjassaan Conchita Wurst kertoo ensi kertaa lapsuudestaan ja suhteestaan vanhempiinsa mutta myös kokemastaan voimakkaasta syrjinnästä. Miten Tom Neuwirthista tuli Conchita Wurst? Minä, Conchita on tarina itävaltalaisesta maalaispojasta, joka vaikeuksista huolimatta tiesi tulevansa tähdeksi.

Saksassa yli 35 000 nidettä myynyt kirja sisältää ennen julkaisemattomia valokuvia ja Jean Paul Gaultierin esipuheen. Kirja on käännetty englanniksi, ranskaksi ja italiaksi, ja se ilmestyy myös portugaliksi ja ruotsiksi.

More Information
Categories
AuthorConchita Wurst
TitleMinä, Conchita : we are unstoppable
Original titleIch, Conchita
LanguageFinnish
CoauthorsMari Janatuinen
Tax Class-
Keywordslaulajat, popmusiikki, Eurovision laulukilpailut, transsukupuolisuus, sångare, popmusik, transsexualism, Eurovision Song Contest, drag-artistit, dragshowartister
☎ +358 40 541 9287 (weekdays from 8:00 to 15:00)
Copyright © Finlandia Kirja